Hygiëne-producten

Met de juiste schoonmaakmiddelen maak je alle contactoppervlakken hygiënisch schoon en bereik je een glanzend resultaat. Zorg ook voor dispensers zodat jouw klanten, medewerkers en gasten zich kunnen reinigen.

Americol loopt voorop in professionele en verantwoorde reinigers

Americol
Americol is opgericht in 1879 en ontwikkelt, produceert en distribueert huidverzorging en handhygiëne producten, reinigingsproducten, handzepen en desinfectiemiddelen voor professionele markten. Als onafhankelijke producent is Americol in staat om snel in te springen op marktontwikkelingen. Zowel technische als maatschappelijke trends worden snel geïntegreerd in nieuwe producten. Americol geeft extra aandacht aan gezondheid en duurzaamheid.
Dermatologisch getest
Schone handen, gezonde huid
Natuurlijke granulaten

Zo desinfecteer je jouw handen

Instructie handen desinfecteren RIVM

1. Breng uit de dispenser handalcohol aan op de droge handen, zonder daarbij het tuitje van de dispenser aan te raken. Neem zoveel handalcohol dat het kuiltje van één hand met handalcohol is gevuld. Deze hoeveelheid is nodig om de handen gedurende de volledige inwerktijd van de handalcohol (ong. 30 sec.) nat te houden.

2. t/m 7. Wrijf de handen nu gedurende ongeveer 30 seconden zorgvuldig over elkaar, tot ze droog zijn. Ook de vingertoppen, duimen, gebieden tussen de vingers en de polsen moeten grondig met de handalcohol worden ingewreven.

8. Laat de handen drogen aan de lucht. Bij niet of onvoldoende droging van de alcohol is het effect minder.

Gebruik van een disperser met elleboog bediening of automatische (sensor) bediening hebben de voorkeur (anders dan afbeelding).

Bron: RIVM

HANDEN WASSEN

Premier Rutte overdreef met zijn stelling dat iedereen de handen moet stukwassen. Maar het ging om de achterliggende gedachte. Vrijwel iedereen was de handhygiëne-tips ten tijde van de Mexicaanse griep al weer vergeten en nu maakt Covid-19 het desinfecteren van de handen, naast afstand houden, tot de belangrijkste verdedigingslinie om verspreiding van het virus te minimaliseren.

Zorgen voor voldoende en praktisch toepasbare hulpmiddelen om grondig de handen te wassen is onderdeel van goed werkgeverschap. Het voorkomt dat mensen op de werkvloer elkaar besmetten.

Deze bedrijven werken aan een gezonde werkomgeving

Contactloos de handen ontsmetten is een eenvoudig en belangrijk wapen tegen virussen en bacteriën

Winkelwagen
Scroll to Top