HYGIËNE-PRODUCTEN VOOR KAPSALONS

Medewerker kapsalon reinigt zijn werkstation

Spiegelreinigers, allesreinigers en luchtverfrissers voor kapsalons. Effectief en met een aangename, frisse geur. Laag geprijsd, want direct vanaf de fabriek.

TOPKWALITEIT VANAF 1,77 PER SPRAYFLACON

Glas- en spiegelreiniger

Deze hooggeconcentreerde reiniger verwijdert vingerafdrukken, vette vlekken en nicotine neerslag op glas, spiegels en vitrines. Laat geen residu achter en droogt streepvrij op.

Super Cleaner in sprayflacon

Deze universele reiniger en ontvetter heeft een aangenaam fris parfum. Verwijdert eenvoudig een grote diversiteit aan vervuilingen. Veilig te gebruiken op alle typen ondergrond. Laat een mooie glans achter op het behandelde oppervlak.

Professionele luchtverfrisser in sprayflacon

Deze professionele luchtverfrisser absorbeert en bestrijdt onaangename geuren in sanitaire ruimten, kleedruimten, trappenhuizen, kelders en portieken. Tevens inzetbaar voor het behandelen van containers, vuilniswagens en afvalcontainers.

NEDERLANDSE PRODUCENT MET MEER DAN 100 JAAR ERVARING

Americol is opgericht in 1879 en ontwikkelt, produceert en distribueert huidverzorging en handhygiëne producten, reinigingsproducten, handzepen en desinfectiemiddelen voor professionele markten. Als onafhankelijke producent is Americol in staat om snel in te springen op marktontwikkelingen. Zowel technische als maatschappelijke trends worden snel geïntegreerd in nieuwe producten. Americol geeft extra aandacht aan gezondheid en duurzaamheid.

NEDERLANDSE PRODUCENT MET MEER DAN 100 JAAR ERVARING

Deze bedrijven gingen u voor

Winkelwagen
nl_NLNederlands
Scroll naar top