Luchtreiniger voor in het hotel

Luchtreinigers zijn in steeds meer huishoudens en bedrijven te vinden. Daarom nemen steeds meer gasten gezuiverde lucht mee in hun overweging bij het boeken van een hotelkamer.

VERHUURBARE HEPA-13 MOBIELE LUCHTREINIGERS

GEZONDE LUCHT – NIEUWE BRON VAN INKOMSTEN VOOR UW HOTEL

Creëer een veilige omgeving, zowel in de hotelkamer als in gemeenschappelijke ruimtes. Samenkomsten van gasten, ontoereikende luchtbehandeling, en beperkte mogelijkheden voor natuurlijke ventilatie, vergroten het risico op virus transmissie door de lucht.

De medisch geteste HEPA-filters klasse 13 hebben een bewezen capaciteit om 99,97% van de kwaadaardige deeltjes te verwijderen uit de lucht. Los van Covid-19 virus eliminatie, biedt lucht zuivering andere universele voordelen zoals filtratie van fijnstof en allergenen. Dit vermindert daardoor ook andere veel voorkomende luchtweg irritaties; met name belangrijk voor kinderen en gasten met allergieën.

Een overtuigende communicatie boodschap

Blijf een stap voor door hetgeen aan te bieden wat hotelgasten juist nu appreciëren en de concurrentie nog niet aanbiedt.

Communiceer aan uw gasten de maatregelen die u neemt tijdens het boekingsproces, tijdens de incheck, en gedurende het verblijf. Middels een veilige ‘lucht-bubbel’ in het privédomein van de hotelkamer schept u vertrouwen en gevoel van comfort, resulterend in meer boekingen.

Safe Air Space© certificatie

Alle hotelruimtes voorzien van AIR8 luchtzuivering ontvangen het ‘Safe Air Space’ label, zodat uw gasten visueel worden geattendeerd op de veilige lucht systemen die het hotel biedt aan haar gasten.

MET SUCCES GEÏNTRODUCEERD IN DUITSLAND, OOSTENRIJK EN SPANJE. NU OOK IN NEDERLAND EN BELGIË!

Een nieuwe bron van inkomsten

Biedt een mobiele en flexibele luchthygiëne oplossing aan als een extra kamer-optie of maak het een integraal deel van uw propositie.

BEL VOOR ADVIES OP MAAT

+31 (0)75 6574757

Hoe HEPA-13 succesvol
te implementeren?

Communiceer duidelijk
en effectief

Digital marketing campaign

Belangrijk is dat de informatie rondom uw implementatie van HEPA-luchtzuivering wordt opgemerkt en gewaardeerd, voorafgaand en tijdens het boekingsproces.

Communicatie in het hotel

Het is belangrijk om uw gasten blijvend te informeren over de hoge luchtkwaliteit die wordt geboden en hiermee het gevoel van comfort en veiligheid te versterken.

BESCHIKBAAR ALS KOOP OF LEASE

DE MEEST COMPLETE EN MEEST FLEXIBELE OPLOSSING

Wij maken een voorstel op maat voor uw hotel

Neem contact met ons op zodat we u optimaal kunnen adviseren hoe we snel, economisch, en doeltreffend mobiele HEPA-luchtzuivering kunnen bieden in uw hotel. Een maat gesneden oplossing, in acht nemende:

Wat bieden we aan?

Als een direct antwoord op de behoefte aan veilige binnen lucht bieden we totaaloplossingen aan waarbij we professionele luchtkwaliteitsmetingen, filtratie van medische klasse, de implementatie van gebruiksvriendelijke systemen, en onderhoud integreren.

Onze service

De meest flexibele oplossing op de markt – mobiele apparaten beschikbaar als koop of lease.

We bieden economische prijzen met business class service – Gratis advies, plaatsing, installatie, certificering en communicatiemateriaal.

Contacteer onze specialist

+31 (0)75 6574757
pierre@hetportaal.com

Deze bedrijven gingen u voor

Winkelwagen
nl_NLNederlands
Scroll naar top