Prettige werkomgeving

Het binnenklimaat, een goede basishygiëne en veilige arbeidsomstandigheden zijn belangrijke peilers onder het creëren van een prettige werkomgeving. Er zijn hier diverse eenvoudige en onderhoudsarme hulpmiddelen beschikbaar. Hieronder vind u een overzicht van de mogelijkheden.

Controleer op voldoende ventilatie

Voldoende ventileren is een zeer effectieve methode om ziekteverspreiding tegen te gaan, arbeidsproductiviteit te verhogen en het ophopen van schadelijke deeltjes te voorkomen. Door continu het CO2-gehalte in de lucht te meten, weet u wanneer het tijd is om meer buitenlucht naar binnen te halen.

Zorg voor schone lucht

De moderne mobiele luchtreinigers halen 99,97 procent van de pollen, fijnstof, bacteriën, virussen, toxische stoffen en onaangename geuren uit de lucht. AIR8 is in de zakelijke markt de nummer één met kwalitatief hoogstaande plug&play apparaten.

Laat regelmatig de handen wassen

Handen zijn een belangrijke verspreider van ziektekiemen, omdat je continu dingen beetpakt, je anderen de handen schudt en omdat je meer dan je denkt aan je gezicht zit. Wilt u voorkomen dat uw medewerkers elkaar besmetten, dan is het belangrijk om maatregelen te treffen voor een goede handhygiëne.

Houd koorts buiten de deur

Door iedereen bij binnenkomst zonder oponthoud of ongemak te scannen op temperatuurverhoging kunt u mensen met koorts detecteren. Koorts is het eerst en het meest voorkomende verschijnsel bij corona-patiënten. Meer dan bij de gewone griep.

Zet coronasneltesten in

Door uw medewerkers regelmatig een coronasneltest te laten uitvoeren, houdt u covid-19 buiten de deur. De nieuwe zelftesten zijn eenvoudig in gebruik en geven binnen 15 minuten het resultaat weer.

Stel mondkapjes beschikbaar

Het ene mondkapje is de ander niet. Bescherm uw medewerkers met een medisch mondkapje of een ffp2 mondneusmasker. Voor hospitality beroepen kunt u ook kiezen voor een comfortabel doorzichtig gelaatsscherm. 

Deze bedrijven gingen u voor

Winkelwagen
Scroll to Top