Preventie ziekteverspreiding

Preventie van ziekteverspreiding binnen bedrijven, locaties of instellingen staat op dit moment hoog op de agenda. Stap 1 is om ziektekiemen zoveel mogelijk buiten de poort te houden door koorts te meten en handen te laten ontsmetten. Stap 2 is het voorkomen van verspreiding binnen het pand met afstand houden, controle op voldoende ventilatie en het beschikbaar stellen van mondkapjes.

Houd koorts buiten de deur

Door iedereen bij binnenkomst zonder oponthoud of ongemak te scannen op temperatuurverhoging kunt u mensen met koorts detecteren. Koorts is het eerst en het meest voorkomende verschijnsel bij corona-patiënten. Meer dan bij de gewone griep.

Zet coronasneltesten in

Door uw medewerkers regelmatig een coronasneltest te laten uitvoeren, houdt u covid-19 buiten de deur. De nieuwe zelftesten zijn eenvoudig in gebruik en geven binnen 15 minuten het resultaat weer.

Controleer op voldoende ventilatie

Voldoende ventileren is een zeer effectieve methode om ziekteverspreiding tegen te gaan, arbeidsproductiviteit te verhogen en het ophopen van schadelijke deeltjes te voorkomen. Door continu het CO2-gehalte in de lucht te meten, weet u wanneer het tijd is om meer buitenlucht naar binnen te halen.

Zorg voor schone lucht

De moderne mobiele luchtreinigers halen 99,97 procent van de pollen, fijnstof, bacteriën, virussen, toxische stoffen en onaangename geuren uit de lucht. AIR8 is in de zakelijke markt de nummer één met kwalitatief hoogstaande plug&play apparaten.

Laat regelmatig de handen wassen

Handen zijn een belangrijke verspreider van ziektekiemen, omdat je continu dingen beetpakt, je anderen de handen schudt en omdat je meer dan je denkt aan je gezicht zit. Wilt u voorkomen dat uw medewerkers elkaar besmetten, dan is het belangrijk om maatregelen te treffen voor een goede handhygiëne.

Stel mondkapjes beschikbaar

Biedt uw bezoekers of medewerkers op een hygiënische en stijlvolle manier een mondkapje of mondmasker aan. De houder is ook op te hangen aan de muur of te combineren met onze display met koortsscanner en zeepdispenser.

Deze bedrijven gingen u voor

Winkelwagen
nl_NLNederlands
Scroll naar top