HP Toners (laserprinters)

Hier vindt je alle HP toners gesorteerd op tonernummer. Heb je een inkjetprinter? Kijk dan bij de inktcartridges.

Kom je er niet uit neem dan contact met ons op!

Hewlett-Packard HP

HP Toner

Ontdek de originele toners van HP. Wil je geen inkt verspillen en perfecte afdrukken maken? Kies dan voor originele toners van HP.

HP Toner nummers - Populair

Ontdek de Beste HP Toners

Ontdek onze collectie HP toners – Portaal Check

Bij Portaal Check bieden we een uitgebreide selectie HP-toners van topkwaliteit voor al uw printbehoeften. HP staat bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige printoplossingen, en onze toners vormen daarop geen uitzondering. Of u nu op zoek bent naar zwart-wit toners voor dagelijkse documenten of kleuren toners voor levendige afbeeldingen, wij hebben wat u nodig heeft.

Waarom kiezen voor HP toners?

HP-toners bieden niet alleen consistente en haarscherpe afdrukken, maar ze zijn ook ontworpen met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met HP kunt u rekenen op een langdurige prestatie en minimale printerproblemen, waardoor u tijd en geld bespaart op onderhoud en vervanging.

Een breed assortiment aan HP toners

Onze HP-tonercollectie omvat verschillende modellen en capaciteiten om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar standaardopbrengst toners voor sporadisch gebruik of high-capacity toners voor intensief printen, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Originele HP toners voor optimaal resultaat

Bij Portaal Check bieden we uitsluitend originele HP-toners aan om ervoor te zorgen dat uw printer optimaal presteert en dat u de beste afdrukresultaten krijgt. Vermijd de risico’s van namaaktoners en kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van originele HP-producten.

Bestel uw HP toners vandaag nog

Verbeter de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw afdrukken met onze hoogwaardige HP-toners. Blader door ons assortiment en plaats vandaag nog uw bestelling. Voor deskundig advies en ondersteuning staan onze medewerkers voor u klaar.

Ontdek de voordelen van HP-toners bij Portaal Check en zet uw printoplossingen op een hoger niveau.

CO2 meter op scholen vergoed

Scholen krijgen CO2 meters vergoed

Scholen krijgen de aanschaf van CO2 meters vergoed. Dit hebben minister Dennis Wiersma (Onderwijs), de PO-Raad en VO-raad (de vertegenwoordigers van het primair en voortgezet onderwijs) en de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) donderdag 3 februari in een gezamenlijke verklaring bekend gemaakt.

Smart luchtkwaliteitsmeter met app en mobiele luchtreiniger

Meten is oplossen

De ultieme combinatie: een smart luchtkwaliteitsmeter die een mobiele luchtreiniger aanstuurt. Met de introductie van de AIR8 Guard Edge kan dat.

Winkelwagen
Scroll to Top