Over ons

Over ons

We willen je graag meenemen in de wereld van Portaal Check, gevestigd op Veerdijk 40-H, 1531MS te Wormer – een plek die allesbehalve saai is als het gaat om kantoorbenodigdheden. Stel je een bruisende locatie voor waar de wereld van kantoorartikelen op volle touren draait. Dit is waar ons team, dat klaarstaat om jouw werkplek van saai naar fantastisch te tillen, elke dag zijn magie werkt. En ja, dat lees je goed. Wij zijn die vrienden die je niet wist dat je nodig had in de jungle van kantoorartikelen, gevestigd in het hart van Wormerveer waar innovatie en creativiteit samenkomen. Welkom bij Portaal Check!

Office producten waaronder Kantoorartikelen, kantoorbenodigdheden en meubilair zijn meestal niet de hoogste prioriteit bij bedrijven, bij ons uiteraard wel. Ondanks dat we een jong bedrijf zijn beschikken we over jarenlange ervaring in de wereld van Office producten waaronder kantoorbenodigdheden en meubilair voor je werkplek. We hebben een groot netwerk van fabrikanten en distributeurs waarmee we nauw contact hebben en mee samenwerken. We geven we onafhankelijk advies om tot de beste oplossing per klantwens te komen. We zijn ons zelf dan ook meer als adviseur dan als verkoper.

Waarom zweren bij PortaalCheck.com?

Office goodies voor jou

Weet je nog die keer dat je uren spendeerde aan het zoeken naar die ene perfecte bureaustoel, om uiteindelijk te verdwalen in een zee van opties? Been there, done that. Maar hier bij Portaal Check hebben we alles onder één dak – van pennen tot het meubilair dat je werkplek omtovert tot je persoonlijke comfortzone. En het beste? We zijn een jong team met bakken ervaring. Denk aan ons als die goede vriend die altijd weet waar de beste deals en producten te vinden zijn.

Het is allemaal super makkelijk

Online shoppen bij ons is een fluitje van een cent. Serieus, je kunt het midden in de nacht doen terwijl je in je pyjama zit (geen oordeel hier). We leveren jouw must-haves direct vanuit ons magazijn naar jouw deur, en dat binnen twee dagen. Geen minimale bestelwaarde of onverwachte kosten – gewoon eerlijke prijzen en duidelijkheid vanaf het begin.

Voordelen waar je U tegen zegt

  • Persoonlijke touch: Ooit in een eindeloos keuzemenu vastgezeten? Bij ons niet. Bel ons en bam, je praat met een echte persoon die klaarstaat om je te helpen. Het is net alsof je een vriend belt.
  • Milieuvriendelijk & portemonneevriendelijk: We sturen je spullen direct van de fabrikant naar jou. Minder tussenstops betekent minder uitstoot en lagere kosten. Win-win.
  • We hebben je rug: Of je nu één pen of een volledige kantoorinrichting nodig hebt, wij behandelen elke bestelling met dezelfde zorg en aandacht.

Onze missie? Jou blij maken!

We willen meer zijn dan alleen een leverancier; we willen je go-to zijn voor alles wat je kantoorhartje begeert. Betrouwbaarheid, behulpzaamheid, en betaalbaarheid zijn de pijlers waarop Portaal Check rust. We zijn die betrouwbare vriend die je door dik en dun steunt – of het nu gaat om het vinden van het perfecte kantoorartikel of een luisterend oor bieden wanneer je een klantenservice nachtmerrie hebt gehad ergens anders.

Kortom, bij Portaal Check draait alles om jou. Dus, waar wacht je nog op? Laat ons je helpen je werkplek om te toveren tot een plek waar je niet alleen productief bent, maar waar je ook echt graag tijd doorbrengt. Welkom bij de familie!

We staan altijd klaar voor een digitale kop koffie!
+31 (0)75 647 57 47

Even geen zin om te bellen? Stuur ons een mailtje, even goeie vrienden!
portaalcheck@hetportaal.com

Leuk je te ontmoeten!

Patrick Leonardo

Directeur

John-300x300-1

Adviseur onderwijs en instanties

Sander van der Veen

technisch specialist

Winkelwagen
Scroll to Top