Kantoorverlichting

Een juiste verlichting van de werkplek draagt bij een aan  productiviteit, welbevinden en gezondheid. De Broadwing werkplekverlichting maakt de kantoorverlichting helemaal af. Deze design bureaulamp zorgt voor licht op maat op elke werkplek.

Goede kantoor-verlichting

Bureaulamp

De Broadwing werkplekverlichting is een premium bureaulamp die uniek is in zijn soort. In tegenstelling tot het ongelijkmatige licht van traditionele bureaulampen wordt het licht van deze lamp gelijkmatig verdeeld, waardoor het uitermate geschikt is als hoofdverlichting van de werkplek.

De lamp levert een helder licht dat met behulp van een 3-staps switch is in te stellen naar jouw wensen. Zo kies je tussen 3 lichtsterktes en 3 kleurtemperaturen, die zorgen dat je productiever wordt en minder mentaal vermoeid raakt.

Deze design bureaulamp heeft een professionele en nette uitstraling. De werkplekverlichting heeft een flexibele zwanenhals en een zeer lange levensduur van maar liefst 40.000 uur

Werkplekverlichting belangrijk onderdeel van kantoorverlichting

Waarom de Broadwing?

De Mercedes onder de bureaulampen!

 • Prettig en ergonomische werken met deze unieke werkplekverlichting.  Je ogen krijgen rust tijdens de lange werkdagen.
 • High CRI performance LED’s van Samsung. Zeer hoge kleurweergave van >95% (buitenlicht is 100%, standaard bureaulampen zitten gemiddeld tussen de 70% – 80%).
 • De broadwing is verstelbaar in hoogte en diepte. Lichtverdeling is gelijkmatig zonder schaduwvorming.
 • De bureaulamp heeft drie standen met dimfunctie: koel, helder en warm. Aan te passen aan de werksituatie.
 • De broadwing minimaliseert dat het (slechte) licht van je beeldscherm je ogen bereikt.
 • Mooi design van hoogwaardige materialen.
 • Energiebesparing tot wel 80%. Lichtbron dichterbij de werkplek. 
 • Infrarood automatische aan/uit sensor (aanwezigheidsmelder), alleen de 9100 serie.

Ervaringen van Klanten

‘Ik dacht dat we genoeg licht hadden op ons werk’

‘Ik dacht dat we genoeg licht hadden op ons werk, maar na een gesprek met Portaal Check bleek dit niet het geval. Ze stelden voor om een Broadwing lamp op één van de werkplekken te plaatsen, en al snel merkte ik het verschil. Aan het einde van de dag ervaar ik nu rustigere ogen. Goed licht op je werkplek maakt echt het verschil! We hebben nu alle 20 werkplekken voorzien van een Broadwing werkplekverlichting, en al mijn collega’s zijn er erg blij mee.’ 

– Esther van Powerfield Netherlands BV

Testimonial Powerfields Netherlands BV

‘Ik heb het gevoel dat m’n ogen minder moe worden’

‘Ik ben heel erg tevreden met de Broadwing werkplekverlichting. In het algemeen geeft het rustig en gelijkmatig licht op het werkvlak, erg fijn voor de ogen. Bovendien kun je verschillende lichtkleuren instellen om aan te passen aan het moment van de dag en aan wat je wilt verlichten. Ik heb het gevoel dat m’n ogen minder moe worden van het kijken naar een computerscherm. Een aanrader dus!’

– Lisette van Side-Dish

Testimonial Side-Dish

Normen werkplekverlichting

Voor werkplekverlichting gelden normen, als onderdeel van de Arbeidsomstandighedenwet. Uitgangspunt is dat mensen zoveel mogelijk gebruik maken van daglicht tijdens het werken. Is dit echter niet mogelijk dan moet dit aangevuld worden met het juiste kunstlicht.

Begrippen

Om te weten hoeveel licht een lamp uitstraalt en waar het licht terecht komt en/of hoe deze wordt waargenomen is het handig om een aantal belangrijke begrippen te kennen. 
 • Lichtstroom is de hoeveelheid licht die door een lichtbron wordt uitgestraald in alle richtingen. Deze wordt uitgedrukt in lumen (lm).
 • Lichtsterkte is de hoeveelheid licht (lumen) die op een bepaald vlak terecht komt en wordt uitgedrukt in lux (LX). Dit nemen we echter niet zo waar. De mate van opname wordt bepaalt door de reflectie van het licht op het vlak.
 • Ook de gelijkmatigheid, lichtdistributie (Uo) en de kleurweergave (C.R.I/Ra) zijn aspecten die belangrijk zijn bij goede verlichting.

Ergonomische NEN eisen

Voor deze aspecten gelden binnen de ergonomische NEN eisen minimale waardes. Zo hoort de lichtsterkte op de werkplek minstens 500 lux te zijn.

Hierbij wordt er vanuit gegaan van een persoon met een gemiddeld zichtvermogen. Oudere en mensen met een verminderd zichtvermogen kunnen tot wel meer dan twee keer zoveel licht nodig hebben.

Hoeveel lumen er van een lamp op de werkplek terecht komt hangt van veel factoren af, zoals de lichtbron, de plaatsing hiervan in de ruimte en de kleuren van de omgeving/

LED verlichting voor boven je bureau

Het kiezen van de juiste LED-verlichting voor boven je bureau kan een groot verschil maken in je werkervaring. Hier zijn enkele tips om de juiste LED-verlichting voor jouw bureau te kiezen:

1.           Kies voor een helderheidsniveau dat past bij je behoeften. Je wilt genoeg licht hebben om te werken zonder te veel te worden verblind. Overweeg het gebruik van een dimmer om de helderheid aan te passen.

2.           Kies voor een kleurtemperatuur die past bij jouw persoonlijke voorkeur. Warm wit licht (2700K-3000K) kan een ontspannen sfeer creëren, terwijl koel wit licht (5000K-6500K) een productievere sfeer kan bieden.

3.           Overweeg de installatie van een bureaulamp om de verlichting te concentreren op je werkgebied. Dit kan helpen bij het verminderen van oogvermoeidheid en verblinding.

4.           Overweeg LED-strips voor indirecte verlichting. Deze kunnen aan de achterkant van het bureau worden geplaatst om een zachte gloed te creëren die helpt om spanning te verminderen en een rustige werkomgeving te creëren.

5.           Let op de kleurweergave-index (CRI) van de verlichting. Hoe hoger de CRI, hoe beter de kleuren worden weergegeven. Een CRI van 90 of hoger is ideaal voor een kantooromgeving.

 

Kantoorverlichting: Creëer de Perfecte Werkomgeving

Welkom op onze pagina gewijd aan kantoorverlichting! Ontdek hoe de juiste verlichting kan bijdragen aan een productieve en comfortabele werkomgeving. Bij ons vindt u een breed scala aan hoogwaardige kantoorverlichtingsoplossingen die voldoen aan de behoeften van uw kantoorruimte. Laat uw werkplek stralen met de perfecte verlichting!

Voordelen van de juiste kantoorverlichting

Het hebben van de juiste verlichting in uw kantooromgeving is essentieel voor het creëren van een efficiënte en aangename werkomgeving. Hier zijn enkele voordelen van hoogwaardige kantoorverlichting:

Verbeterde productiviteit: Goede kantoorverlichting verhoogt de concentratie en productiviteit van uw medewerkers. Het vermindert vermoeidheid en oogbelasting, waardoor werknemers zich comfortabeler en alerter voelen.

Visueel comfort: De juiste verlichting zorgt voor een evenwichtige verdeling van licht in de ruimte, waardoor schaduwen en verblinding worden verminderd. Dit draagt bij aan het verminderen van visuele ongemakken en het behoud van de gezondheid van de ogen.

Sfeer en esthetiek: Naast functioneel te zijn, draagt kantoorverlichting ook bij aan de esthetiek en sfeer van uw kantoorruimte. Met verschillende lichttemperaturen en armatuuropties kunt u de gewenste ambiance en uitstraling creëren die passen bij uw bedrijfscultuur.

Ons assortiment kantoorverlichting

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan kantoorverlichting, waaronder:

Bureaulampen: Verlicht uw werkplek met gerichte en verstelbare bureaulampen. Deze lampen zorgen voor optimale verlichting van uw werkblad en verminderen vermoeidheid van de ogen.

Sfeerverlichting: Creëer een warme en uitnodigende sfeer in vergaderruimtes, ontvangstruimtes en andere gemeenschappelijke gebieden met onze sfeerverlichtingsoplossingen. Deze kunnen worden aangepast aan uw voorkeur voor lichtkleur en intensiteit.

Energiezuinige opties: We bieden ook energiezuinige verlichtingsopties, zoals LED-verlichting, die niet alleen uw energieverbruik verminderen, maar ook een langere levensduur hebben, waardoor u op lange termijn kosten bespaart.

Deskundig advies en ondersteuning

Ons team van verlichtingsexperts staat voor u klaar om u te helpen bij de juiste keuze.

Winkelwagen
Scroll to Top