Aanbiedingen

Naast onze toch al concurrerende prijzen hebben we ook regelmatig acties met tijdelijk zeer lage prijzen. Hieronder vind je onze actuele aanbiedingen.

Geweldige Aanbiedingen voor Kantoorartikelen, Kantoormeubilair en Klimaatbeheersing!

Ontdek onze speciale aanbiedingen voor kantoorartikelen, kantoormeubilair en klimaatbeheersingssystemen. Profiteer van de beste deals en creëer een optimale werkomgeving voor uw kantoor.

Kantoorartikelen:
Ontdek ons uitgebreide assortiment kantoorartikelen van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Van pennen en notitieblokken tot printercartridges en whiteboards, vind alles wat u nodig heeft voor uw kantoorbehoeften.

Kantoormeubilair:
Transformeer uw kantoorruimte met ons stijlvolle en ergonomische kantoormeubilair. Van comfortabele bureaustoelen tot ruime bureaus en praktische opbergoplossingen, verhoog de productiviteit en creëer een professionele werkomgeving.

Klimaatbeheersing:
Regel het klimaat in uw kantoor met onze efficiënte klimaatbeheersingssystemen. Profiteer van comfortabele temperaturen en optimale luchtkwaliteit, ongeacht het seizoen. Verbeter de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers.

Shop Nu en Bespaar!
Ontdek onze geweldige kortingen op kantoorartikelen, kantoormeubilair en klimaatbeheersing. Maak gebruik van deze tijdelijke aanbiedingen en upgrade uw kantooromgeving tegen voordelige prijzen. Bezoek onze website of winkel vandaag nog.

Klantenservice:
Heeft u vragen of hulp nodig bij uw aankoop? Ons vriendelijke klantenserviceteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op voor deskundig advies en een uitstekende service.

Maak uw kantoor compleet met hoogwaardige kantoorartikelen, stijlvol kantoormeubilair en effectieve klimaatbeheersingssystemen. Profiteer nu van onze aanbiedingen en creëer een ideale werkomgeving. Bestel vandaag nog!

Infrarood verwarming sfeer

Wat is infraroodverwarming? Wat je moet weten

Infraroodverwarming, een bijzonder populaire verwarmingsmethode, maakt gebruik van elektromagnetische straling om warmte direct over te brengen naar objecten en oppervlakken, zonder daarbij de omringende lucht te verwarmen. Hierdoor is het uitstekend geschikt voor snelle opwarming op momenten dat de kou je parten speelt. Maar wat houdt deze technologie nu precies in? Hier volgt een uitgebreide uitleg.

vakbeurs facilitair

Terugblik op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023

Vorige week stonden we drie dagen met onze unieke lithium-ion accuboxen op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Op de beurs hebben we onwijs veel mooie connecties gemaakt en interessante gesprekken gevoerd. Daarnaast hebben we menig bezoeker bewust gemaakt van de gevaren die een lithium-ion accu met zich meebrengt. Ze waren dan ook erg onder de indruk van de lithium-ion accuboxen en de innovatieve oplossing die ze bieden op het gebied van veiligheid.

fgvnoviteitenprijs

Wij zijn genomineerd voor de FGNoviteitenprijs!

Tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 7, 8 en 9 juni 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt op woensdag 7 juni om 11.30 uur voor de twaalfde keer de FGNoviteitenprijs uitgereikt. Deze prijs zal gaan naar de standhouder met de meest innovatieve oplossing in de sectoren facilitair management en gebouwbeheer. Wij zijn één van de genomineerden met onze unieke lithium-ion accuboxen, waar we trots op zijn!

Winkelwagen
Scroll to Top