Laatste nieuws

Ventilatie in de klas

‘Weinig opgeschoten met ventilatie in de klas’

Op het gebied van ventilatie in de klas is het afgelopen jaar eigenlijk nog weinig veranderd, klagen experts. Hoogleraar Buiding Services Innovation Atze Boerstra van de TU Delft: “Het ministerie van VWS komt nu met een handreiking over ventilatie. Die had ik vorig jaar ook al kunnen maken. We verliezen echt tijd.”

Lees verder
Smart luchtkwaliteitsmeter met app en mobiele luchtreiniger

Meten is oplossen

De ultieme combinatie: een smart luchtkwaliteitsmeter die een mobiele luchtreiniger aanstuurt. Met de introductie van de AIR8 Guard Edge kan dat.

Lees verder
Hairdesigner Ayt Celik bij de AIR8 luchtreiniger

‘Schone lucht geeft een fijne vibe in de zaak’

De AIR8 luchtreiniger in zijn kapperszaak werkt echt, vertelt hairdesigner Ayt Celik: ‘Ik heb last van hooikoorts en ben altijd vol. Maar daar heb ik nu geen last meer van. Ongelooflijk! Inmiddels staat er ook een luchtreiniger op onze slaapkamer en slaap ik elke nacht door.’

Lees verder
Rollen of spugen? Twee vriendelijke corona zelftests

Rollen of spugen?

Het tijdperk van de lange wattenstaaf die diep de neus ingestoken moet worden is voorbij. De nieuwe, betrouwbare corona zelftests kennen dit probleem niet.

Lees verder
TVOC meting en HCHO meting

Wat is het belang van een TVOC meting?

Een TVOC meting bepaalt het gehalte aan vluchtige organische stoffen in de lucht. Deze gassen en dampen zijn boven een bepaalde waarde giftig. Bij langdurige blootstelling kunnen ze ernstige schade toebrengen aan de gezondheid.

Lees verder
Winkelwagen
nl_NLNederlands
Scroll naar top