Laatste nieuws

Bereken vandaag nog jouw Ideale airco capaciteit ontdek hoe!

Bereken vandaag nog jouw ideale airco capaciteit: ontdek hoe!

Hey daar! Voel je de hitte al opkomen? Als de zomerzon begint te branden, is het super belangrijk om ervoor te zorgen dat je airco krachtig genoeg is om je ruimte koel en comfortabel te houden. Maar hoe bereken je de benodigde airco capaciteit in een ruimte? Geen zorgen! In dit artikel neem ik je mee door alle stappen die je moet volgen om de perfecte airco voor jouw ruimte te vinden. Laten we beginnen!

Lees verder
Ontdek de 7 beste tips om te voldoen aan Arbo regelgeving op kantoor

Ontdek de 7 beste tips om te voldoen aan arboregelgeving op kantoor

Hey, office managers! We weten allemaal hoe belangrijk het is om een veilige en gezonde werkplek te hebben. Voldoen aan arboregelgeving op kantoor is niet iets waar je omheen kunt, maar gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk om aan deze regels te voldoen als je weet waar je op moet letten. Laten we samen de zeven beste tips doornemen om ervoor te zorgen dat je kantoor volledig arbocompliant is.

Lees verder
Ben jij veilig? Alles wat je moet weten over veilig omgaan met lithium-ion accu's!

Ben jij veilig? Alles wat je moet weten over veilig omgaan met lithium-ion accu’s!

Elektrische fietsen zijn de laatste jaren razend populair geworden. Of je nu door de stad zoeft of lange tochten maakt in de natuur, een e-bike is een fantastische manier om je te verplaatsen. Maar met die toename in populariteit komt ook een nieuwe verantwoordelijkheid: veilig omgaan met Lithium-ion accu’s. Want laten we eerlijk zijn, niemand wil dat zijn schuur in vlammen opgaat. In dit artikel ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je de brandrisico’s van fietsaccu’s kunt inschatten en minimaliseren.

Lees verder
Bureaustoel instellingen wat niemand je vertelt maar iedereen moet weten!

Bureaustoel instellingen: wat niemand je vertelt maar iedereen moet weten!

Iedereen die wel eens een dag achter een bureau doorbrengt, weet hoe belangrijk een goede bureaustoel is. Maar eerlijk is eerlijk: wie weet nou precies hoe je zo’n stoel optimaal instelt? Geen zorgen, je bent niet de enige. In dit artikel gaan we je stap voor stap uitleggen hoe je jouw bureaustoel instelt, zodat je comfortabel en gezond kunt werken. Lees verder om alles te weten te komen over bureaustoelen en de instellingen die je nodig hebt voor optimaal comfort.

Lees verder
Hoe je vermoeidheid en hoofdpijn vermijdt met juiste verlichting op werk

Hoe je vermoeidheid en hoofdpijn vermijdt met juiste verlichting op werk

Heb je ooit aan het einde van een werkdag het gevoel gehad dat je ogen branden, je hoofd bonkt, en je gewoon uitgeput bent? De kans is groot dat je verlichting om vermoeidheid en hoofdpijn te vermijden daar een grote rol in speelt. Laten we eens dieper ingaan op hoe je vermoeidheid en hoofdpijn kunt vermijden door je verlichting op de werkplek op de juiste manier in te richten. Dit artikel biedt je een aantal praktische tips en adviezen, zodat je je werkdag comfortabeler en productiever kunt maken.

Lees verder
Top 5 verschillen tussen inktcartridge en lasertoner die je moet weten!

Top 5 verschillen tussen inktcartridge en lasertoner!

Het kiezen van de juiste printer kan een uitdaging zijn, vooral als je niet bekend bent met de verschillende soorten toners en cartridges. Als je verantwoordelijk bent voor het inkopen van kantoorartikelen, wil je natuurlijk de beste keuze maken die zowel kostenefficiënt als praktisch is. Daarom neem ik je mee door de top 5 verschillen tussen inktcartridge en lasertoner. Laten we erin duiken!

Lees verder
Ergonomie op Kantoor het geheim achter minder ziekteverzuim en meer productiviteit

Ergonomie op Kantoor: het geheim achter minder ziekteverzuim en meer productiviteit

In de snelle wereld van vandaag wordt de werkplek steeds meer erkend als een plek waar gezondheid en productiviteit hand in hand moeten gaan. Ergonomie is een term die we steeds vaker horen, vaak gezien als een modieuze trend, maar het is veel meer dan dat. Ergonomie is een noodzakelijke aanpassing aan de manier waarop we werken. In dit artikel wil ik, als iemand die al geruime tijd werkzaam is in het adviseren van ergonomie, uitleggen waarom ergonomie op kantoor cruciaal is en hoe het bijdraagt aan de gezondheid, productiviteit en tevredenheid van werknemers.

Lees verder
Ontdek nu Schokkende risico's van lithium-Ion fietsaccu's!

Ontdek nu: Schokkende risico’s van lithium-Ion fietsaccu’s!

Welkom bij een superbelangrijk praatje over een verborgen gevaar dat zich kan verstoppen in jouw elektrische fiets: de lithium-ion accu. Deze accu’s zijn fantastisch omdat ze ons helpen sneller en verder te fietsen zonder te puffen, maar ze kunnen ook risico’s met zich meebrengen die niet altijd even duidelijk zijn. Vandaag gaan we het hebben over hoe deze handige accu’s soms letterlijk in vlammen kunnen opgaan en wat jij kunt doen om dat te voorkomen.

Lees verder
Kantoorartikelen inkopen Pas op voor deze fouten!

Kantoorartikelen inkopen? Pas op voor deze fouten!

Aan alle inkopers van kantoorartikelen! Ik ben hier om je te helpen enkele veelvoorkomende valkuilen te vermijden bij het kopen van kantoorartikelen. Als je, net als ik, al twee decennia bezig bent met het adviseren van inkopers, dan weet je dat er zoveel meer bij komt kijken dan simpelweg wat pennen en papier bestellen. Laten we eens kijken naar enkele veelgemaakte fouten die je misschien wilt vermijden.

Lees verder
Mobiele airco op kantoor de onmisbare oplossing voor een zomer vol succes!

Mobiele airco op kantoor: de onmisbare oplossing voor een zomer vol succes!

Stel je het volgende scenario voor: het is een zonnige dag, de vogels fluiten, maar binnen op kantoor voelt het alsof je in een broeikas zit. Je bent niet de enige die zich afvraagt waarom de temperatuur binnen warmer aanvoelt dan buiten. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing die niet alleen de hitte verdrijft, maar ook een scala aan andere voordelen biedt voor kantooromgevingen: mobiele airconditioners op kantoor!

Lees verder
Top fouten bij bureaustoelinstellingen en hoe ze te herstellen!

Bureaustoel blunders: ontdek de fouten die je comfort kunnen beïnvloeden!

Als je net als ik al jarenlang in een kantooromgeving werkt, dan weet je hoe belangrijk een comfortabele zitplek is. Ik zit nu meer dan twintig jaar in de office supplies en geloof me, ik heb mijn deel aan bureaustoelen wel gezien—van de goede oude ‘rugbrekers’ tot de crème de la crème van het zitcomfort. Het is verbazingwekkend hoe iets ogenschijnlijk eenvoudigs als het juist instellen van je bureaustoel een wereld van verschil kan maken in hoe je je voelt aan het eind van de dag. Hier leer je fouten vermijden bij het instellen van je bureaustoel die je comfort kunnen beïnvloeden.

Lees verder
Het tijdpark van het zit-sta bureau

Zit-sta bureau tijdperk is aangebroken

Hé daar! Als iemand die meer dan twintig jaar heeft rondgehangen in de hoeken en gaten van de kantoorbenodigdhedenwereld, heb ik genoeg “next big things” voorbij zien komen. Sommige waren meer hype dan hulp, maar één ding is echt blijven plakken: het zit-sta bureau. Laten we eens duiken in waarom dit slimme meubelstuk niet zomaar een trend is, maar een echte gamechanger, vooral voor jullie, harde werkers die lange dagen op kantoor maken en zoeken naar de voordelen van een zit-sta bureau.

Lees verder
Infrarood verwarming sfeer

Wat is infraroodverwarming? Wat je moet weten

Infraroodverwarming, een bijzonder populaire verwarmingsmethode, maakt gebruik van elektromagnetische straling om warmte direct over te brengen naar objecten en oppervlakken, zonder daarbij de omringende lucht te verwarmen. Hierdoor is het uitstekend geschikt voor snelle opwarming op momenten dat de kou je parten speelt. Maar wat houdt deze technologie nu precies in? Hier volgt een uitgebreide uitleg.

Lees verder
vakbeurs facilitair

Terugblik op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023

Vorige week stonden we drie dagen met onze unieke lithium-ion accuboxen op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Op de beurs hebben we onwijs veel mooie connecties gemaakt en interessante gesprekken gevoerd. Daarnaast hebben we menig bezoeker bewust gemaakt van de gevaren die een lithium-ion accu met zich meebrengt. Ze waren dan ook erg onder de indruk van de lithium-ion accuboxen en de innovatieve oplossing die ze bieden op het gebied van veiligheid.

Lees verder

Welkom op onze blogpagina, waar we je inspiratie en praktische tips bieden om een fijne werkomgeving te creëren. Of je nu een werkgever, leidinggevende of werknemer bent, we geloven dat een positieve en stimulerende omgeving essentieel is voor succes op de werkvloer.

Een fijne werkomgeving heeft talloze voordelen, zoals het verhogen van de productiviteit, het bevorderen van de tevredenheid van werknemers en het stimuleren van creativiteit en innovatie. Het is een plek waar mensen zich gewaardeerd, geïnspireerd en ondersteund voelen.

Op deze Blogpagina delen we waardevolle inzichten, onderbouwd door onderzoek en ervaring, om jou te helpen bij het creëren van zo’n werkomgeving. Van het bevorderen van een goede werk-privébalans tot het stimuleren van teamwerk en het aanmoedigen van persoonlijke groei, we hebben een breed scala aan onderwerpen die je zullen helpen bij het bouwen van een positieve werkcultuur.

Winkelwagen
Scroll to Top