Laatste nieuws

Het tijdpark van het zit-sta bureau

Zit-sta bureau tijdperk is aangebroken

Hé daar! Als iemand die meer dan twintig jaar heeft rondgehangen in de hoeken en gaten van de kantoorbenodigdhedenwereld, heb ik genoeg “next big things” voorbij zien komen. Sommige waren meer hype dan hulp, maar één ding is echt blijven plakken: het zit-sta bureau. Laten we eens duiken in waarom dit slimme meubelstuk niet zomaar een trend is, maar een echte gamechanger, vooral voor jullie, harde werkers die lange dagen op kantoor maken en zoeken naar de voordelen van een zit-sta bureau.

Lees verder
Infrarood verwarming sfeer

Wat is infraroodverwarming? Wat je moet weten

Infraroodverwarming, een bijzonder populaire verwarmingsmethode, maakt gebruik van elektromagnetische straling om warmte direct over te brengen naar objecten en oppervlakken, zonder daarbij de omringende lucht te verwarmen. Hierdoor is het uitstekend geschikt voor snelle opwarming op momenten dat de kou je parten speelt. Maar wat houdt deze technologie nu precies in? Hier volgt een uitgebreide uitleg.

Lees verder
vakbeurs facilitair

Terugblik op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023

Vorige week stonden we drie dagen met onze unieke lithium-ion accuboxen op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Op de beurs hebben we onwijs veel mooie connecties gemaakt en interessante gesprekken gevoerd. Daarnaast hebben we menig bezoeker bewust gemaakt van de gevaren die een lithium-ion accu met zich meebrengt. Ze waren dan ook erg onder de indruk van de lithium-ion accuboxen en de innovatieve oplossing die ze bieden op het gebied van veiligheid.

Lees verder
fgvnoviteitenprijs

Wij zijn genomineerd voor de FGNoviteitenprijs!

Tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 7, 8 en 9 juni 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt op woensdag 7 juni om 11.30 uur voor de twaalfde keer de FGNoviteitenprijs uitgereikt. Deze prijs zal gaan naar de standhouder met de meest innovatieve oplossing in de sectoren facilitair management en gebouwbeheer. Wij zijn één van de genomineerden met onze unieke lithium-ion accuboxen, waar we trots op zijn!

Lees verder
webwinkelvakdagen

Portaal Check op de Webwinkel Vakdagen 2023

Afgelopen 29 en 30 maart vonden de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarsbeurs in Utrecht. Al meer dan 16 jaar is dit populaire evenement dé ontmoetingsplek voor de gehele e-commerce branche. Op de 30e was ook Portaal Check van de partij. Van logistieke dienstverleners tot marketingbureaus en betaalproviders: er waren enorm veel leveranciers aanwezig op de beurs die zich richten op e-commerce en online retail.

Lees verder

Veel goede gesprekken op Safety&Health@Work

De demonstratie met de lithium-ion-accukast, de presentatie van de AIR8 mobiele luchtreinigers en de winactie ‘Kraak de Kluis’ zijn aanleiding geweest tot vele goede gesprekken op Safety&Health@Work. De stand van Portaal Check op de vakbeurs voor veilig en gezond werken, die plaatsvond op 5 en 6 oktober in Rotterdam Ahoy, kreeg veel aandacht.

Lees verder
Patrick Leonardo Portaal Check Algemeen Directeur 2022

We stellen je graag voor aan onze nieuwe directeur

Graag stellen wij onze nieuwe algemeen directeur Patrick Leonardo aan je voor. Een man met passie voor de officemarkt, gezegend met veel energie, ideeën én – geheel in de filosofie van Portaal Check – een voorstander van persoonlijk contact met klanten.

Lees verder
Verzameling van airco-systemen en ventilatoren

Verschillen mobiele airco, split airco en monoblock

De vraag naar airconditioners neemt weer exponentieel toe. Twee hete dagen is nog te doen, maar meer dagen achtereen boven de 25 graden doet het energieniveau dalen tot het nulpunt. Zeker met een aantal doorweekte nachten achter de rug. Welke airco moet ik nemen, is de vervolgvraag.

Lees verder
Langdurig zittend werk leidt tot gezondheidsklachten

Europees kampioen zitten wil van titel af

Nederlanders zijn Europees kampioen zitten. 32 procent zit minimaal 8,5 uur per dag, terwijl het Europees gemiddelde op 12 procent ligt. Het zijn de statistieken die zijn vastgelegd in de factsheet ‘Zitten tijdens werk’ van TNO.

Lees verder
CO2 meter op scholen vergoed

Scholen krijgen CO2 meters vergoed

Scholen krijgen de aanschaf van CO2 meters vergoed. Dit hebben minister Dennis Wiersma (Onderwijs), de PO-Raad en VO-raad (de vertegenwoordigers van het primair en voortgezet onderwijs) en de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) donderdag 3 februari in een gezamenlijke verklaring bekend gemaakt.

Lees verder
SUViS subsidie voor ventilatie scholen

Sluitingsdatum SUViS verlengd tot 30 april 2022

De sluitingsdatum van de huidige aanvraagronde voor de Regeling specifieke uitkering ventilatie in scholen (SUViS) is verlengd van 31 januari 2022 naar 30 april 2022. Aanleiding voor deze aanpassing is dat het uitkeringsplafond op 31 januari nog niet is bereikt.

Lees verder
Gekleurd mondkapje beschermingsklasse FFP2

Gekleurde mondkapjes van FFP2-kwaliteit

Gekleurde mondkapjes zijn de meest recente toevoeging aan ons assortiment. Wij leveren deze FFP2 mondmaskers in acht verschillende kleuren. Het resultaat: extra veilige mondneusmaskers in een kleur die passen bij uw bedrijf of kleding.

Lees verder

Welkom op onze blogpagina, waar we je inspiratie en praktische tips bieden om een fijne werkomgeving te creëren. Of je nu een werkgever, leidinggevende of werknemer bent, we geloven dat een positieve en stimulerende omgeving essentieel is voor succes op de werkvloer.

Een fijne werkomgeving heeft talloze voordelen, zoals het verhogen van de productiviteit, het bevorderen van de tevredenheid van werknemers en het stimuleren van creativiteit en innovatie. Het is een plek waar mensen zich gewaardeerd, geïnspireerd en ondersteund voelen.

Op deze Blogpagina delen we waardevolle inzichten, onderbouwd door onderzoek en ervaring, om jou te helpen bij het creëren van zo’n werkomgeving. Van het bevorderen van een goede werk-privébalans tot het stimuleren van teamwerk en het aanmoedigen van persoonlijke groei, we hebben een breed scala aan onderwerpen die je zullen helpen bij het bouwen van een positieve werkcultuur.

Winkelwagen
Scroll to Top