Laatste nieuws

Beslagen raam met vingertekening ten teken van onvoldoende ventilatie

Straks gaan de ramen weer dicht

Van onze klanten die hun koortsdetectie-apparatuur bij ons hebben aangeschaft kregen we toenemend het verzoek of wij ook CO2-meters konden leveren. In het najaar gaan de ramen immer weer dicht. Wij komen nu tegemoet aan dit verzoek.

Lees verder
BNR Nieuwsradio logo

Marketingcampagne Portaal Check

Portaal Check wordt steeds meer een gevestigde naam als het gaat om preventie van ziekteverspreiding binnen bedrijven en instituten. Om deze A-status te onderschrijven hebben we in augustus een marketingcampagne uitgevoerd.

Lees verder
Temperatuurmeten met Portaal Check mini-scanner

Vele sectoren omarmen temperatuurmeting

Bedrijven met een grote diversiteit aan sectoren hebben de afgelopen weken gekozen voor het plaatsen van infrarood temperatuurmeting bij de ingang om te voorkomen dat mensen met koorts hun pand betreden. Vooral de mini-scanner is erg populair omdat iedereen zelf zijn of haar temperatuur kan meten en aflezen.

Lees verder

Welkom op onze blogpagina, waar we je inspiratie en praktische tips bieden om een fijne werkomgeving te creëren. Of je nu een werkgever, leidinggevende of werknemer bent, we geloven dat een positieve en stimulerende omgeving essentieel is voor succes op de werkvloer.

Een fijne werkomgeving heeft talloze voordelen, zoals het verhogen van de productiviteit, het bevorderen van de tevredenheid van werknemers en het stimuleren van creativiteit en innovatie. Het is een plek waar mensen zich gewaardeerd, geïnspireerd en ondersteund voelen.

Op deze Blogpagina delen we waardevolle inzichten, onderbouwd door onderzoek en ervaring, om jou te helpen bij het creëren van zo’n werkomgeving. Van het bevorderen van een goede werk-privébalans tot het stimuleren van teamwerk en het aanmoedigen van persoonlijke groei, we hebben een breed scala aan onderwerpen die je zullen helpen bij het bouwen van een positieve werkcultuur.

Winkelwagen
Scroll to Top