Laatste nieuws

Vanuit het Spaanse hoofdkantoor werden enkele 1200i Pro's geplaatst bij het stijlvolle Centro Porsche Barcelona

Porsche💙AIR8

AIR8 mobiele luchtreinigers mogen gezien worden. Dat wisten we al. Maar als een merk als Porsche vindt dat AIR8 de lucht in haar showrooms mag zuiveren, dan is dat een extra erkenning.

Lees verder
Onderzoeksrapport gezonde luchtkwaliteit en Covid-19 in kantoren

De harde leerschool van COVID-19

‘Als je kijkt naar de totale sterfte in de afgelopen drie jaar valt ten eerste op hoe heftig COVID-19 was, maar ook dat er jaarlijks mensen overlijden en ziek worden aan de griep. Daarnaast sterven 12.000 mensen per jaar vroegtijdig aan de gevolgen van een slechte buitenluchtkwaliteit. ‘

Lees verder
Nieuwe anti-coronazuil en portaal

Nieuwe varianten anti-coronazuil en scanportaal

Onze displays met infrarood temperatuurmeter en contactloze handreinigerdispenser zijn zeer in trek bij bedrijven die ook in deze tijd mogen doordraaien. Daarom hebben we een aantal nieuwe varianten zuilen en poorten aan ons portfolio toegevoegd voor specifieke situaties.

Lees verder
Vijf voor of over twaalf

Is het vijf voor of vijf over twaalf?

Vanavond worden de regels weer aangescherpt, weten we via het tactisch lekken van voorgenomen regeringsbesluiten. We mogen het nog geen lockdown noemen, al is het voor een sector als de horeca (en haar gasten) natuurlijk wel.

Lees verder
Beslagen raam met vingertekening ten teken van onvoldoende ventilatie

Straks gaan de ramen weer dicht

Van onze klanten die hun koortsdetectie-apparatuur bij ons hebben aangeschaft kregen we toenemend het verzoek of wij ook CO2-meters konden leveren. In het najaar gaan de ramen immer weer dicht. Wij komen nu tegemoet aan dit verzoek.

Lees verder
Winkelwagen
nl_NLNederlands
Scroll naar top