Laatste nieuws

SUViS subsidie voor ventilatie scholen

Sluitingsdatum SUViS verlengd tot 30 april 2022

De sluitingsdatum van de huidige aanvraagronde voor de Regeling specifieke uitkering ventilatie in scholen (SUViS) is verlengd van 31 januari 2022 naar 30 april 2022. Aanleiding voor deze aanpassing is dat het uitkeringsplafond op 31 januari nog niet is bereikt.

Lees verder
Gekleurd mondkapje beschermingsklasse FFP2

Gekleurde mondkapjes van FFP2-kwaliteit

Gekleurde mondkapjes zijn de meest recente toevoeging aan ons assortiment. Wij leveren deze FFP2 mondmaskers in acht verschillende kleuren. Het resultaat: extra veilige mondneusmaskers in een kleur die passen bij uw bedrijf of kleding.

Lees verder
Wattenstaafjes

Nieuw: de 4-in-1 corona zelftest

De 4-in-1 corona zelftest is de meest universele sneltest op de markt. Deze zelftest kan worden gebruikt als lollietest, ondiepe neustest, neusslijmtest en keelslijmtest. Deze nieuwe antigeen sneltest behaalde ook nog eens hoge gevoeligheidsscores bij een test door het Paul Erlich Institut.

Lees verder
Martijn Bos

‘Ik merkte meteen het verschil, wég waren de zweetluchtjes!’

“Iedereen weet natuurlijk dat een schone en frisse omgeving heel belangrijk is bij het sporten”, vertelt Martijn Bos, eigenaar van de Trojan Power Academy in Haarlem. “Daarom is ons centrum uitgerust met een luchtreinigingsysteem waar je U tegen zegt. Desondanks hingen elke ochtend de gebruikelijke sportluchtjes in de dojo. Dat hoort nou eenmaal bij een sportruimte dacht ik altijd. Nu weet ik beter.”

Lees verder
Vertrouwde luchtreinigers

AIR8 op lijst met vertrouwde luchtreinigers

AIR8 luchtreinigers zijn door Horeca Vlaanderen opgenomen in de lijst met vertrouwde luchtreinigers. De belangenvereniging voor Vlaamse horeca-ondernemers legde veel gestelde vragen over luchtbehandelingsystemen voor aan de overheid.

Lees verder
Ventilatie in de klas

‘Weinig opgeschoten met ventilatie in de klas’

Op het gebied van ventilatie in de klas is het afgelopen jaar eigenlijk nog weinig veranderd, klagen experts. Hoogleraar Buiding Services Innovation Atze Boerstra van de TU Delft: “Het ministerie van VWS komt nu met een handreiking over ventilatie. Die had ik vorig jaar ook al kunnen maken. We verliezen echt tijd.”

Lees verder
Smart luchtkwaliteitsmeter met app en mobiele luchtreiniger

Meten is oplossen

De ultieme combinatie: een smart luchtkwaliteitsmeter die een mobiele luchtreiniger aanstuurt. Met de introductie van de AIR8 Guard Edge kan dat.

Lees verder

Welkom op onze blogpagina, waar we je inspiratie en praktische tips bieden om een fijne werkomgeving te creëren. Of je nu een werkgever, leidinggevende of werknemer bent, we geloven dat een positieve en stimulerende omgeving essentieel is voor succes op de werkvloer.

Een fijne werkomgeving heeft talloze voordelen, zoals het verhogen van de productiviteit, het bevorderen van de tevredenheid van werknemers en het stimuleren van creativiteit en innovatie. Het is een plek waar mensen zich gewaardeerd, geïnspireerd en ondersteund voelen.

Op deze Blogpagina delen we waardevolle inzichten, onderbouwd door onderzoek en ervaring, om jou te helpen bij het creëren van zo’n werkomgeving. Van het bevorderen van een goede werk-privébalans tot het stimuleren van teamwerk en het aanmoedigen van persoonlijke groei, we hebben een breed scala aan onderwerpen die je zullen helpen bij het bouwen van een positieve werkcultuur.

Winkelwagen
Scroll to Top