Laatste nieuws

Hairdesigner Ayt Celik bij de AIR8 luchtreiniger

‘Schone lucht geeft een fijne vibe in de zaak’

De AIR8 luchtreiniger in zijn kapperszaak werkt echt, vertelt hairdesigner Ayt Celik: ‘Ik heb last van hooikoorts en ben altijd vol. Maar daar heb ik nu geen last meer van. Ongelooflijk! Inmiddels staat er ook een luchtreiniger op onze slaapkamer en slaap ik elke nacht door.’

Lees verder
Rollen of spugen? Twee vriendelijke corona zelftests

Rollen of spugen?

Het tijdperk van de lange wattenstaaf die diep de neus ingestoken moet worden is voorbij. De nieuwe, betrouwbare corona zelftests kennen dit probleem niet.

Lees verder
TVOC meting en HCHO meting

Wat is het belang van een TVOC meting?

Een TVOC meting bepaalt het gehalte aan vluchtige organische stoffen in de lucht. Deze gassen en dampen zijn boven een bepaalde waarde giftig. Bij langdurige blootstelling kunnen ze ernstige schade toebrengen aan de gezondheid.

Lees verder
Vanuit het Spaanse hoofdkantoor werden enkele 1200i Pro's geplaatst bij het stijlvolle Centro Porsche Barcelona

Porsche💙AIR8

AIR8 mobiele luchtreinigers mogen gezien worden. Dat wisten we al. Maar als een merk als Porsche vindt dat AIR8 de lucht in haar showrooms mag zuiveren, dan is dat een extra erkenning.

Lees verder
Onderzoeksrapport gezonde luchtkwaliteit en Covid-19 in kantoren

De harde leerschool van COVID-19

‘Als je kijkt naar de totale sterfte in de afgelopen drie jaar valt ten eerste op hoe heftig COVID-19 was, maar ook dat er jaarlijks mensen overlijden en ziek worden aan de griep. Daarnaast sterven 12.000 mensen per jaar vroegtijdig aan de gevolgen van een slechte buitenluchtkwaliteit. ‘

Lees verder
Nieuwe anti-coronazuil en portaal

Nieuwe varianten anti-coronazuil en scanportaal

Onze displays met infrarood temperatuurmeter en contactloze handreinigerdispenser zijn zeer in trek bij bedrijven die ook in deze tijd mogen doordraaien. Daarom hebben we een aantal nieuwe varianten zuilen en poorten aan ons portfolio toegevoegd voor specifieke situaties.

Lees verder
Vijf voor of over twaalf

Is het vijf voor of vijf over twaalf?

Vanavond worden de regels weer aangescherpt, weten we via het tactisch lekken van voorgenomen regeringsbesluiten. We mogen het nog geen lockdown noemen, al is het voor een sector als de horeca (en haar gasten) natuurlijk wel.

Lees verder

Welkom op onze blogpagina, waar we je inspiratie en praktische tips bieden om een fijne werkomgeving te creëren. Of je nu een werkgever, leidinggevende of werknemer bent, we geloven dat een positieve en stimulerende omgeving essentieel is voor succes op de werkvloer.

Een fijne werkomgeving heeft talloze voordelen, zoals het verhogen van de productiviteit, het bevorderen van de tevredenheid van werknemers en het stimuleren van creativiteit en innovatie. Het is een plek waar mensen zich gewaardeerd, geïnspireerd en ondersteund voelen.

Op deze Blogpagina delen we waardevolle inzichten, onderbouwd door onderzoek en ervaring, om jou te helpen bij het creëren van zo’n werkomgeving. Van het bevorderen van een goede werk-privébalans tot het stimuleren van teamwerk en het aanmoedigen van persoonlijke groei, we hebben een breed scala aan onderwerpen die je zullen helpen bij het bouwen van een positieve werkcultuur.

Winkelwagen
Scroll to Top