Nieuwe anti-coronazuil en portaal

Nieuwe varianten anti-coronazuil en scanportaal

Onze displays met infrarood temperatuurmeter en contactloze handreinigerdispenser zijn zeer in trek bij bedrijven die ook in deze tijd mogen doordraaien. Daarom hebben we een aantal nieuwe varianten zuilen en poorten aan ons portfolio toegevoegd voor specifieke situaties.

Ranke koortszuil

De nieuwste aanwinst is de 犀利士 penser/”>ranke koortszuil met mini-scanner en dispenser. Zoals de naam doet vermoeden neemt deze minder ruimte in. Een 15 x 15 centimeter kolom vormt de stevige ruggegraat en de 40 x 40 centimeter voetplaat garandeert stabiliteit. Daarnaast is het mogelijk om deze complete anti-coronazuil in drie hoogten te verstellen.

Scanportaal met warmtebeeldcamera

Men name in situaties waar men minder discipline verwacht van de bezoekers en/of groepen mensen tegelijk arriveren is er onze nieuw ontwikkelde scanportaal de perfecte oplossing. Hiervoor hebben we de infrarood warmtebeeldcamera van onze mobiele scanstation ingebouwd in een eenvoudig op te zetten poort. De conciërge, receptionist, ehbo-er of beveiliger kan de warmtebeelden op afstand bekijken en indien nodig ingrijpen.

Op maat bedrukte panelen

Voor beide producten geldt dat de panelen bedrukt worden met een zelf aangeleverde of door ons ontwikkelde afbeelding voor extra (merk)communicatie.

Desinfectiezuil met spray sensor

Wat nog ontbrak in ons portfolio was een zuil met alleen een desinfectiedispenser. Dat hiaat vullen we nu op met de desinfectiezuil met spray sensor. Geen contact met de dispenser nodig – dus hygiënisch – en zonder onpraktisch voetpedaal. Gewoon de handen er onder en er vallen enkel druppels handreinigingsvloeistof naar beneden. Met onze eigen desinfectant op basis van 70 procent alcohol voorkom je ook nog eens dat het een knoeiboel wordt.

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top