Patrick Leonardo Portaal Check Algemeen Directeur 2022

We stellen je graag voor aan onze nieuwe directeur

 

Graag stellen wij onze nieuwe directeur Patrick Leonardo aan je voor. Een man met passie voor de officemarkt, gezegend met veel energie, ideeën én – geheel in de filosofie van Portaal Check – een voorstander van persoonlijk contact met klanten. Ook is hij trotse vader van twee kinderen en woont samen met zijn gezin in Assendelft.

Als kleine jongen was het handelen hem niet vreemd. Zo verkocht hij in zijn jonge jaren al posters op straat en deed hij zijn eerste werkervaring op als verkoopmedewerker. Inmiddels is hij al ruim twintig jaar actief in de markt van kantoorartikelen.

Door zijn ruime kennis en ervaring in dit vakgebied kan hij scherp inkopen en is tevens een goede gesprekspartner voor klanten. Hij heeft al vele bedrijven mogen helpen aan mooie oplossingen voor de werkplek.

Als directeur van Portaal Check heeft hij dan ook een duidelijk doel.  Een webshop met kantoorartikelen tegen scherpe prijzen, gedragen door mensen die met plezier de telefoon opnemen voor aanvullend advies en klantenservice.

Dus ben je opzoek naar onafhankelijk advies of heb je hulp nodig? Dan helpen we je graag verder!

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top