De AIR8 720i Edge luchtreiniger met fotokatalyse

Fotokatalyse maakt de 720i Edge luchtreiniger van AIR8 extra interessant

Nu leverbaar! De nieuwste telg in de AIR8 familie van mobiele luchtreinigers: de AIR8 720i Edge.

Met fotokatalyse als toegevoegde technologie is dit model luchtreiniger extra interessant voor bedrijven in de automotive en fashion sector, de chemische industrie en bouwmarkten, kap- en beautysalons, apotheken, meubelzaken, tapijtwinkels, et cetera.

Fotokatalyse

In de genoemde sectoren en bedrijven komen schadelijke gassen bovengemiddeld voor. Denk aan vluchtige organische stoffen, chemische dampen en uitlaatgassen.

Fotokatalyse is een uiterst effectieve methode om dergelijke gassen onschadelijk te maken. Denk aan een katalysator in de uitlaat van een auto. Net als bij een autokatalysator wordt door middel van een edelmetaal coating een chemische verbinding getriggerd waardoor deeltjes worden omgezet in onschadelijke gassen.

TVOC-indicator

De AIR8 720i Edge heeft ook een duidelijk zichtbare en stijlvolle indicator voor de TVOC-waarde. Is het kleurvlak blauw, dan is alles in orde. Bij een te hoge waarde kleurt deze rood, wat bij handmatige bediening een signaal is om de ventilator harder te zetten. In de automatische stand zal de mobiele luchtreiniger uit zichzelf een tandje bijzetten.

Voorfiltratie, HEPA NANO-filtratie, Koolstoffiltratie en UVGI-licht zorgen ervoor dat ook de 720i Edge een effectiviteit van 99,97 procent haalt tegen ziektekiemen, fijnstof, pollen en giftige gassen.

Mooie aanvulling

Ook qua capaciteit is dit model een mooie aanvulling op het portfolio. De luchtreinigingscapaciteit van 720 m3 per uur valt mooi tussen die van de AIR8 280 Nano (280 m3/uur) en de AIR8 1200i PRO (1200 m3/uur) in.  Dat maakt dit model luchtreiniger onder gemiddelde omstandigheden geschikt voor een oppervlakte tot 72 m2.

Stijlvol design

De ‘i’ in de naam verraadt het al: dit model is eveneens te bedienen via een app. En de 720i Edge heeft natuurlijk het kenmerkende stijlvolle design van een AIR8 mobiele luchtreiniger.

De gebruikelijke keurmerken zijn er ook. De AIR8 720i Edge beschikt over TÜV gecertificeerd HEPA NANO, bestaat uit EC-gecertificeerde technologie en is een EN 1822 genormeerd systeem. Op de productpagina vindt u alle specificaties.

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top