Gekleurd mondkapje beschermingsklasse FFP2

Gekleurde mondkapjes van FFP2-kwaliteit

Gekleurde mondkapjes zijn de meest recente toevoeging aan ons assortiment. Wij leveren deze FFP2 mondmaskers in acht verschillende kleuren. Het resultaat: extra veilige mondneusmaskers in een kleur die passen bij uw bedrijf of kleding.

Kleuren mondkapjes

De standaard beschikbare kleuren zijn oranje, lichtblauw en donkerblauw, roze, zwart, lichtgroen en donkergroen en rood. Deze gekleurde mondkapjes zijn volledig in Duitsland gefabriceerd.

Beschermingsklasse FFP2

De mondneusmaskers voldoen aan de hoge beschermingsklasse FFP2 die hoger is dan de norm voor de door de Nederlandse overheid geadviseerd medische mondmaskers.

De banden van de gekleurde mondkapjes zijn elastisch en zorgen voor een hoog draagcomfort. De flexibele en verstelbare neusklem is geïntegreerd in het mondmasker, waardoor deze perfect aansluit op de vorm van de neus.

Onderzoek mondmaskers

De kleuren mondneusmaskers zijn opgebouwd uit vier lagen hoogwaardig vlies die stevig met elkaar zijn verbonden. Het gebruikte materiaal heeft een zeer lage ademweerstand en is het bijzonder huidvriendelijk.

Het Duitse Max Planck Instituut publiceerde in december 2021 een uitgebreid onderzoek, waaruit blijkt dat nauwsluitende FFP2-maskers tot wel 75 keer betere bescherming bieden tegen het coronavirus in vergelijking met goed aansluitende chirurgische mondkapjes, de blauwe wegwerpmaskers die vaak worden gebruikt.

Duits fabrikaat

De gekleurde mondkapjes zijn voor 100 procent Made in Germany. Dat geldt zowel voor het materiaal als de assemblage. Dit garandeert dat er wordt gewerkt volgens de hoogste Europese normen op het gebied van milieuvriendelijke en hygiënische productie, verpakking en opslag. De kwaliteitscontrole is continu en compromisloos om een optimale veiligheid te garanderen.

Verschillende mondkapjes en maskers

Wij leveren een grote variatie aan mondkapjes, mondmaskers en gelaatsschermen. Kijk in onze shop welke het beste is voor u.

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top