AIR8 GUARD PRO luchtkwaliteitsmeter met HCHO-meting

Nieuwe luchtkwaliteitsmeter met HCHO-meting

We hebben een nieuwe luchtkwaliteitsmeter in ons portfolio opgenomen. De AIR8 Guard Pro meet naast CO2, fijnstof en TVOC ook het gehalte aan het kankerverwekkende formaldehyde door middel van een HCHO-meting.

Zoals u mag verwachten van AIR8 blinkt het meetstation uit qua design en eenvoud. Alle meetwaarden zijn duidelijk af te lezen.

Smiley-indicator

Daarbij geeft de AIR8 Guard Pro ook de algehele luchtkwaliteit weer. Door de Air Quality Index (AQI) kleuren- en smiley-indicator ziet u in één oogopslag of u actie moet ondernemen.

HCHO-meting

Bij de meeste op de markt zijnde luchtkwaliteitsmeters ontbreekt de HCHO-meting. Dit terwijl HCHO (formaldehyde) een kankerverwekkende stof is die in diverse bouwmaterialen, isolatiematerialen, textiel en kunststoffen aanwezig is. Zeker bij nieuwe producten kan de uitstoot tot schadelijke hoogte oplopen.

Mobiele luchtreinigers

Op basis van de goede ervaring met de AIR8 mobiele luchtreinigers hebben we besloten om ook de luchtkwaliteitsmeter van dit merk te gaan voeren. De AIR8 Guard Pro vervangt dan ook ons vorige luchtkwaliteitsmeetstation.

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top