De Leveranciersdagen in Expo Houten

Koortsdetectie op eerste Nederlandse vakbeurs van het najaar

De vakbeurs voor de promotionele sector, De Leveranciersdagen, zet de mobiele scanportal van Portaal Check in om te voorkomen dat exposanten en bezoekers met koorts de beursvloer op komen. De Leveranciersdagen is de eerste vakbeurs in de Benelux die het traditionele najaarsseizoen opent, na een half jaar van stilstand in de beurzenbranche.

Op 2 en 3 september vindt de negende editie van De Leveranciersdagen plaats in Expo Houten. Een vakbeurs waar suppliers van promotionele artikelen en diensten exposeren en distributeurs van deze producten de bezoekers zijn. Kortom, een typische vakbeurs waar vakbezoekers komen om te netwerken met collega’s en leveranciers en waar men op zoek gaat naar nieuwe producten en diensten.

Lichaamstemperatuur meten

Vanzelfsprekend hanteert de eerste vakbeurs van het nieuwe seizoen een uitgebreid corona-protocol. De bezoekers moeten zich vooraf registreren en zich aanmelden voor een specifiek tijdslot.

Bij binnenkomst loopt men langs de Portaal Check mobiele scanportal die de lichaamstemperatuur van elke passant meet en op de monitor aangeeft als er iemand met een te hoge temperatuur tussen zit. De op beurzen standaard aanwezige EHBO-ers kunnen de betreffende persoon met het Portaal Check infrarood scanpistool eventueel nog een controle-meting uitvoeren.

Verder zijn er op de beursvloer bredere gangpaden gerealiseerd en looprichtingen ingesteld zodat iedereen zich makkelijk aan de anderhalvemeterregel kan houden. Tevens zijn er op diverse plaatsen de mogelijkheid om je handen te desinfecteren. Bovendien deelt de organisator gratis mondkapjes uit.

Veilige vakbeurs

De beursorganisator is er van overtuigd dat het mogelijk is om op deze manier veilig een vakbeurs te organiseren, die voor alle partijen succesvol kan zijn. Zo bleek uit eigen onderzoek in juli dat (potentiële) bezoekers grote behoefte hebben aan face-to-face contact met vakgenoten.

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top