Levertijd en verzendkosten

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Het lukt ons echter niet altijd om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Levering is tot achter de eerst gesloten deur op de begane grond. Inhuizen en montage is mogelijk tegen een meerprijs.

De scherpe prijzen maken het noodzakelijk een eerlijke bijdrage aan de verzendkosten te vragen.  De vermelde prijzen zijn exclusief btw.

De verzendkosten inclusief handeling bedragen:

Nederland

Pakketzendingen € 5,75 per bestelling
Palletzendingen € 65,00 per bestelling.

België
Pakketzendingen € 14,50 per bestelling.
Palletzendingen € 70,00 per bestelling.

De verzendkosten worden weergegeven bij het afrekenmenu!

Levering verloopt via verschillende vervoerders. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. De verzendkosten zijn eenmalig per order. Elke zending is verzekerd voor schade en/of diefstal, de kosten hiervan zijn inbegrepen in de hierna genoemde order- en verzendkosten.

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top