Martin Kersbergen van De Stoomhal in Wormer bij de AIR8 1200i PRO

Uitbater De Stoomhal zweert bij schone lucht

Martin Kersbergen, uitbater van De Stoomhal in Wormer kan niet wachten tot zijn evenementenlocatie weer op stoom komt. Voorlopig moet hij het nog even doen met zakelijke groepen tot dertig personen, die hij gelukkig nog vrijwel dagelijks ontvangt.

Congresvakblad

In het congresvakblad Conference Matters vertelt hij over de AIR8 1200i mobiele luchtreiniger die hij onlangs heeft aangeschaft. “Het mag mijn gasten aan niets ontbreken”, verklaart de gastheer. “Ook niet aan schone lucht.”

De Stoomhal heeft een prima functionerend centraal ventilatie- en afzuigsysteem, vertelt Kersbergen. Toch koos hij aanvullend voor een AIR8 luchtreiniger.

‘Luchtwasser’

“De reden dat ik die ‘luchtwasser’ heb gekocht, zoals ik ‘m noem, is dat ik het beste wil voor mijn gasten. Ik wil dat ze zich hier fijn voelen, dat ze lekker onbekommerd hun gang kunnen gaan, zonder zich zorgen te hoeven maken over zaken als luchtkwaliteit. De ventilatie was al goed geregeld, maar nu is het nóg beter geregeld.”

CO2 meter

Over de werking is hij zeer tevreden: “Het is bijzonder; ik heb namelijk ook een CO2-meter gekocht en zodra ik de AIR8 aanzet, zie ik het CO2-gehalte letterlijk dalen. Voor mij het bewijs dat het werkt.”

Het hele artikel kunt u lezen op de website van Conference Matters.

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top