Wattenstaafjes

Nieuw: de 4-in-1 corona zelftest

De 4-in-1 corona zelftest is de meest universele sneltest op de markt. Deze zelftest kan worden gebruikt als lollietest, ondiepe neustest, neusslijmtest en keelslijmtest.

Betrouwbaarheid zelftest

Deze nieuwe antigeen sneltest behaalde ook nog eens hoge gevoeligheidsscores bij een test door het Paul Erlich Institut (Green Spring SARS-CoV-2 Antigen Rapid test). Daardoor ligt de betrouwbaarheid nog weer iets hoger dan haar voorgangers.

Verschillende monsternames

De absolute meerwaarde van de 4-in-1 corona zelftest is dat bij deze sneltest verschillende monsternames mogelijk zijn. Met de meegeleverde wattenstaafjes kan neusslijm of keelslijm diep in de holtes verzameld worden. Maar ook als ondiepe neustest behaalt deze coronatest een hoge betrouwbaarheid. Datzelfde geldt bij monstername van wangslijm, waarmee de 4-in-1 corona zelftest ook in de categorie lollietest valt.

Lage prijs

Erg prettig voor de introductie van deze nieuwe generatie zelftest is de lage prijs. Afhankelijk van de het aantal afgenomen 4-in-1 corona zelftests ligt de prijs rond de 2 euro. Dit komt omdat wij van Portaal Check deze coronatests op het juiste moment hebben ingekocht. Dat zorgt voor een prijsvoordeel waarvan u mee profiteert.

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top