Portaal Check op de algemene ledenvergadering van CLC-Vecta

Portaal Check trekt aandacht op ledenvergadering CLC-Vecta

Wij stonden op 1 juli met onze scanstation en zelfscanner voor koortsdetectie in Rotterdam Ahoy. De branchevereniging voor de beurzen-, congressen- en evenementensector CLC-Vecta hield daar haar Algemene LedenVergadering op de eerste dag dat de sterk versoepelde coronaregels voor bijeenkomsten zijn ingegaan.

Corona verantwoorde evenementen

Een honderdtal organisatoren en leveranciers uit de evenementenbranche maakten kennis met diverse hulpmiddelen en concepten om verantwoorde events te organiseren die voldoen aan de hygiëne- en anderhalvemetermaatregelen die gelden voor zakelijke bijeenkomsten in het coronatijdperk. Nu de bezoekers- en deelnemerslimiet is opgeheven ligt er een extra verantwoordelijkheid om goede maatregelen te nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Koorts-detectiesystemen

Het eerste hulpmiddelen die de leden van CLC-Vecta tegenkwamen waren de koortsdetectie-systemen van Portaal Check. In het voorbijlopen konden ze de weergave van hun lichaamstemperatuur zien op het scherm van ons scanstation. Voor een extra controle plus het ontsmetten van hun handen konden ze terecht bij onze zelfscanner display met mini-scanner en zeepdispenser. De deelnemers reageerden enthousiast en konden nu zelf ervaren hoe beide systemen hun werk doen en toch een vlotte doorstroming bewerkstelligen.

Video-verslag

Sales & Pepper maakte een video-verslag van de ledenvergadering van CLC-Vecta met onder meer aandacht voor Portaal Check en een beursstand volgens de anderhalvemeternorm

 

 

 

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top