Service desk Portaal Check

Retourbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je het product toch niet zou willen hebben.

Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je heb na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw bedrijf naar het retouradres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Terug sturen

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Portaal Check geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via logistiek@portaalcheck.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking is meer beschadigd dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact  met ons opnemen via logistiek@portaalcheck.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top