Toegangscontrole met infrarood temperatuurscanner

Temperatuurscanner voor koortsbepaling bij bezoekers van een locatie

Een infrarood temperatuurscanner kan snel de lichaamstemperatuur meten van een grote groep bezoekers die gelijktijdig uw locatie betreedt. Onze mobiele scanportals zijn eenvoudig op te zetten en te verplaatsen. De zelfscanner kan worden toegepast bij bedrijven om zo de privacy van de werknemers te waarborgen. Tevens leveren wij scanpistolen voor een handmatige temperatuurcontrole. 

Temperatuurscanners staan momenteel extra in de belangstelling vanwege de COVID-19 pandemie. Koorts is één van de symptomen die het coronavirus kan veroorzaken. Door de temperatuur van uw bezoekers of medewerkers te bepalen, kunt u voorkomen dat iemand met een verhoogde lichaamstemperatuur – onbewust – anderen in uw locatie of bedrijf besmet. 

Voordeel infrarood temperatuurscanner

Het voordeel van een infrarood temperatuurscanner is d e snelheid van meten en de hoge nauwkeurigheid. Voor groepsscans combineren wij deze met een zogenaamde black body en een computer voor directe gegevensanalyse. Dit maakt het mogelijk om zonder oponthoud grote groepen mensen tegelijk te controleren op een verhoogde lichaamstemperatuur. Door de twee meegeleverde statieven is eenvoudig een portal te creëren bij elk type toegang. Daardoor kunt u de scanportal naar behoefte plaatsen en verplaatsen. 

Persoonlijke koortscontrole

Onze zelfscanner is eveneens een infrarood temperatuurscanner. In dit geval is deze ondergebracht in een behuizing die u bijvoorbeeld aan een muur, deurpost of paal kunt bevestigen. Uw medewerker of bezoeker kan zichzelf dan contactloos laten scannen voor een persoonlijke koortscontrole. U kunt deze controle ook verplicht maken indien u dit vooraf duidelijk heeft vastgelegd en gecommuniceerd met de betreffende personen. Geeft u daarbij ook aan waarom de controle van de lichaamstemperatuur noodzakelijk is. 

Extra controlemeting

Voor een eventuele controlemeting raden wij onze infrarood scanpistool aan. Hiermee kunt u een extra nauwkeurige temperatuurbepaling uitvoeren. Let wel op dat degene die deze temperatuurscanner hanteert een mondkapje en handschoenen draagt.  

Onze systemen op basis van een infrarood temperatuurscanner zijn vooral bedoeld voor locaties zoals bedrijfspanden, beurslocaties, bioscopen, congrescentra, vergaderlocaties en winkels. 

Wilt u meer informatie of een proefopstelling bekijken: ga dan naar onze contactpagina. 

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top