Veilig terug naar kantoor

Is er iets veranderd bij u op kantoor?

Kan het na de corona-pandemie zo zijn dat alles bij u op kantoor nog hetzelfde is? Het virus heeft ons een interessante les geleerd waar u nu in de praktijk op kunt inspelen.

Covid-19 heeft het belang van hygiëne op de werkvloer onderstreept. Niet alleen ter voorkoming van een volgende pandemie.

Ook verspreiding van ‘gewone’ griep voorkom je door hygiëne-maatregelen. Dat betekent dus minder ziektedagen – en dus kosten – en het voorkomen van onderbezetting tijdens een griepgolf.

De te nemen maatregelen zijn eenvoudig. Dus laat aan uw personeel zien dat u hun gezondheid serieus neemt.

Mobiele luchtreinigers zijn het meest effectief

Mobiele luchtreinigers zijn de meest effectieve methode om in de lucht zwevende ziektekiemen onschadelijk te maken. Bijkomend voordeel is dat deze apparaten ook fijnstof, pollen en schadelijke gassen voor 99,97 procent neutraliseren.

Regelmatig de ramen open zetten is zeker te adviseren, maar dat kan niet altijd of is niet gewenst. Daarbij zal ook zelden de gehele ruimte goed geventileerd worden.

De lucht filteren en ontsmetten met een centraal luchtbehandelingssysteem is kostbaar, verbruikt veel energie en vergt regelmatig onderhoud.

Mobiele luchtreinigers circuleren en reinigen de lucht daar waar het nodig is en bij gemiddeld gebruik hoeft alleen jaarlijks het filterpakket vervangen te worden. Voordeel van AIR8 luchtreinigers is dat de aanvullende ontsmettingsmethoden ervoor zorgen dat er zich geen levende ziektekiemen in het filterpakket bevinden.

Hygiëne op de werkvloer bespaart geld

Hygiëne op de werkvloer blijft belangrijk. Niet alleen ter voorkoming van de volgende pandemie. Ook verspreiding van ‘gewone’ griep voorkom je door hygiëne-maatregelen, zo bleek afgelopen winter. Dat betekent dus minder ziektedagen onder de medewerkers en onderbezetting tijdens de pieken in de griepgolf.

Een hygiëne-station bij de ingang geeft medewerkers de mogelijkheid om hun handen te reinigen. Aanvullend kan een koortsmeter helpen om grieperige medewerkers op hun verantwoordelijkheid te wijzen.

Noodzakelijk voor onderweg

Ook uw ambulante medewerkers hebben baat bij hygiëne-producten. Zeker aan reinigings- en ontsmettingsdoekjes, maar ook mondmaskers en wegwerphandschoenen. En dat bij voorkeur in een praktische en hygiënisch verpakking.

Onze Safe Travel Kits zijn eenvoudig op te bergen in het handschoenenvakje of een van de andere opbergvakken in een auto. De keuze is uit een flexibele etui en een platte, compacte box. Van die laatste hebben we ook nog een anti-bacteriële variant.

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top