‘Het is meermaals voorgekomen dat wij een medewerker zonder voelbare symptomen uit voorzorg naar huis hebben gestuurd’

Combilo heeft een aantal koortsdetectiesystemen besteld bij Portaal Check om de veiligheid van onze eigen medewerkers en van de seizoenarbeiders te waarborgen. Wij hebben thuiswerkfaciliteiten geboden waar mogelijk. Echter is bij bepaalde werkzaamheden, zoals in onze loods, fysieke aanwezigheid van medewerkers noodzakelijk.

Met behulp van de koortsdetectiesystemen kunnen wij dagelijks alle medewerkers controleren op verhoging, om te voorkomen dat er zieke mensen bij Combilo aanwezig zijn. Het is meermaals voorgekomen dat wij een medewerker zonder voelbare symptomen uit voorzorg naar huis hebben gestuurd, omdat het systeem aangaf dat dit individu een onveilige lichaamstemperatuur had.

Met een simpele scan van de pols is binnen enkele seconden de temperatuur te zien op het display, zonder dat er direct contact voor nodig is. Zeer hygiënisch en snel, zonder gedoe.

Zo is Combilo veilig voor de medewerkers die op locatie werken en kunnen we in de vitale sector van groente en fruit tóch blijven functioneren naar behoren. Combilo is tevreden over de systemen, we zullen ze de komende maanden dan ook dagelijks blijven gebruiken.

 

Lori van Krevelen

Corporate Marketing Communications

Combilo B.V.

Sustainable Fresh Produce
Winkelwagen
Scroll to Top