Veel goede gesprekken op Safety&Health@Work

De demonstratie met de lithium-ion-accukast, de presentatie van de AIR8 mobiele luchtreinigers en de winactie ‘Kraak de Kluis’ zijn aanleiding geweest tot vele goede gesprekken op Safety&Health@Work. De stand van Portaal Check op de vakbeurs voor veilig en gezond werken, die plaatsvond op 5 en 6 oktober in Rotterdam Ahoy, kreeg veel aandacht.

Accukast

Het alarm en de automatisch sluitende deurzen van de speciale kast voor fietsaccu’s en andere lithiumbatterijen kon niemand ontgaan. Uit de gesprekken bleek dat dat voor veel bedrijven en organisaties het risico van brand in bijvoorbeeld de fietsenstalling een punt van zorg is. De lithium-ion-accukast verkleint aanzienlijk de kans dat een accu gaat ontbranden. In de kast is namelijk elk oplaadpunt voorzien van smeltdraden. Mocht er toch brand ontstaan, dan sluiten en vergrendelen de deuren zodat deze niet kunnen openslaan.

 

Mobiele luchtreinigers

De stille getuigen waren de mobiele luchtreinigers van het Duits/Nederlandse merk AIR8. Ook hierover kreeg het standteam van Portaal Check veel vragen. De oplopende coronacijfers en de wetenschap dat de komende maanden overal de ramen dicht blijven heeft schone lucht op de werkplek weer op de kaart gezet.

Kraak de Kluis

Kraak de Kluis winactie op Safety&Health@WorkDaarnaast probeerde menig beursbezoeker de glazen kluis te kraken door een tweecijfergetal in te geven op het digitale codeslot. Dat bleek nog een opgave op zich, maar toch wisten enkele bezoekers een prijs – een artikel uit het brede portfolio van Portaal Check – te bemachtigen. De overige standbezoekers kregen een glimmende fietsbel mee met daarop het telefoonnummer van ons bedrijf. Een veiligheidsbevorderend product met de boodschap dat je ons altijd kunt bellen voor advies.

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top