AIR8 luchtreinigers

AIR8 luchtreinigers

AIR8 is een Duits/Nederlands merk luchtreinigers. De oprichters hebben zich tot doel gesteld om de meest moderne luchtfilter- en luchtontsmettingstechnologiën te combineren in plug & play apparaten die een lage investering en een minimum aan onderhoud vergen.

AIR8 logo

Welke bedrijven passen AIR8 luchtreinigers toe?

Het antwoord op de meest gestelde vragen vind je hier:

Veilige binnenlucht met medische technologie

Als een direct antwoord op de dringende behoefte aan veilige lucht biedt AIR8 totaaloplossingen door de toepassing van medische technologie geïntegreerd in gebruiksvriendelijke systemen die geen installatie vergen en eenvoudig zijn te onderhouden.

Zo heeft het bedrijf het Safe Air Space programma gecreëerd om oplossingen voor efficiënte luchtbehandeling aan bedrijven en instellingen aan te bieden. Op basis van kennis en knowhow implementeert AIR8 oplossingen die het verschil maken.

AIR8 luchtreinigers werken met meertrapsfiltratie op basis van hepa-filtratie, koolstoffiltratie, uv-ontsmetting, koude-katalyse of foto-katalyse en ionisatie. Dit levert een optimale en betrouwbare zuivering van de lucht.

Portaal Check

Portaal Check biedt als AIR8-vertegenwoordiger in Nederland, België en Denemarken advies over de keuze en toepassing van de verschillende luchtreinigingsapparaten.

Ook kunnen wij vooraf een luchtkwaliteitsmeting doen bij u op locatie. Daarbij bepalen wij het gehalte aan fijnstof en toxische gassen. Indien u wenst kunnen wij de apparatuur ook jaarlijks controleren en de filters vervangen.

Wilt u hier meer informatie over hebben, neem dan contact op met onze adviseurs.

AIR8 luchtreiniger 1200i PRO bij tandarts

Is een luchtreiniger nodig?

Zorgen voor schone en veilige lucht in uw werkomgeving is eenvoudiger dan u denkt. Het is belangrijk om te begrijpen welke maatregelen u al op uw locatie uitvoert en wat een obstakel kan zijn om uw doel te bereiken. AIR8 heeft hiervoor onderstaand beslissingsmodel ontwikkeld.

AIR8 luchtreiniging beslissingsmodel

AIR8 is actief in vele sectoren

AIR8 richt zich specifiek op de zakelijke markt. Sectoren die veel gebruik maken van de luchtreinigers zijn Zorg&Welzijn, Dienstverlening&Financials, Productiebedrijven, Detailhandel en Onderwijs&Cultuur. Na de lockdown zullen Horeca&Eventlocaties ongetwijfeld volgen.

AIR8 logo

Meer informatie over het Safe Air Space programma vindt u op de internationale website van AIR8. Daar vindt u ook voorbeelden van bedrijven die de luchtreinigers gebruiken, inclusief informatie over het aantal ruimtes en gekozen luchtreinigingscapaciteit.

Deze bedrijven werken aan een gezonde werkomgeving

Winkelwagen
Scroll to Top