Smart luchtkwaliteitsmeter met app en mobiele luchtreiniger

Meten is oplossen

De ultieme combinatie: een smart luchtkwaliteitsmeter die een mobiele luchtreiniger aanstuurt. Met de introductie van de AIR8 Guard Edge kan dat.

Nu in combinatie verkrijgbaar voor slechts € 499, bekijk hier de combinatie deal.

Zorgeloze oplossing

Het resultaat: een zorgeloze oplossing voor iedereen die zijn gasten en medewerkers wil trakteren op gezonde binnenlucht. De Guard Edge luchtkwaliteitsmonitor houdt de belangrijkste waarden in de gaten – het gehalte aan CO2, fijnstof, TVOC en HCOH – en stuurt daarmee de smart mobiele luchtreinigers aan die weer zorgen voor verantwoorde waardes.

Smart luchtreinigers

De i-modellen van AIR8 zijn al ‘smart’ oftewel verbonden met WiFi en te bedienen met een app. Nu is er ook een smart luchtkwaliteitsmeter.

De AIR8 Guard Edge kan ook verbinding maken met draadloos internet en daarmee de smart AIR8 mobiele luchtreinigers aansturen. Tevens zijn de gemeten waarden via de app op afstand af te lezen.

99,97 procent

Een te hoog gehalte aan fijnstof? De mobiele luchtreiniger slaat aan en filtert 99,97 procent van de zeer kleine stofdeeltjes uit de lucht. Hetzelfde doet deze combinatie voor schadelijke gassen.

CO2 filteren

Filteren de mobiele luchtreinigers ook CO2 uit de lucht? Nee, dat niet. Daar gaat het ook niet om. Het CO2-gehalte zegt iets over de mate van ventilatie en die moet ervoor zorgen dat bijvoorbeeld het gehalte aan aerosolen – hele kleine druppeltjes als drager van virussen en bacteriën – omlaag gaat. Wat de AIR8 luchtreinigers wel doen is het verwijderen én onschadelijk maken van deze ziektekiemen.

Zie deze combinatie in actie

Relevante producten

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top