vakbeurs facilitair

Terugblik op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023

Vorige week stonden we drie dagen met onze unieke lithium-ion accuboxen op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht.

Op de beurs hebben we onwijs veel mooie connecties gemaakt en interessante gesprekken gevoerd. Daarnaast hebben we menig bezoeker bewust gemaakt van de gevaren die een lithium-ion accu met zich meebrengt. Ze waren dan ook erg onder de indruk van de lithium-ion accuboxen en de innovatieve oplossing die ze bieden op het gebied van veiligheid.

Een van de hoogtepunten van de beurs was onze nominatie voor de FGNoviteitenprijs 2023. Hoewel we de eerste plek niet hebben veroverd, zijn we toch erg trots op deze prestatie.

Lithium-ion accubox

Met een lithium-ion accubox kun je fietsaccu’s op een verantwoorde en veilige manier opladen en opslaan. Mocht er onverhoopt toch een accu in brand vliegen, dan zorgt de brandwerende veiligheidskast ervoor dat het vuur zich niet kan verspreiden. Op deze manier bied je een optimale beveiliging tegen mogelijke brandincidenten. Een compacte, unieke en veilige oplossing dus!

De EproSafe lithium-ion accuboxen zijn momenteel de enige betaalbare accuboxen op de markt. Bovendien worden de accuboxen snel geleverd.

 

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top