Smart CO2 meter van AIR8 bij Brasserie Estelle

‘Zelfs bij een vol restaurant blijft de luchtkwaliteit perfect in orde’

Natalie Bekaert en Filip De Meyer bestieren hun gezellige Brasserie Estelle in het centrum van het Oost-Vlaamse Vinkt, een gezellig dorp onder de rook van Deinze. De brasserie trekt veel vaste klanten die onder meer komen voor de correcte, verse keuken én de héél uitgebreide wijnkaart, met specifiek heel wat wijnen per glas.

De uitbaters maakten gebruik van onze combideal van een slimme CO2 meter en de even ‘smart’ AIR260i luchtreiniger, die via WiFi met elkaar communiceren. Wij vroegen Filip De Meyer naar de achterliggende motivatie en zijn eerste ervaring met de door de CO2 meter aangestuurde luchtreiniger.

Waarom heeft u gekozen voor een mobiele luchtreiniger?

“We willen onze klanten op een veilige manier kunnen ontvangen, zonder dat het nodig is om ramen en deuren open te laten tijdens deze koude periode.”

“Het is niet enkel voor onze klanten, maar ook onze medewerkers en leveranciers. Iedereen die aanwezig is in het restaurant moet er op kunnen vertrouwen dat we er alles aan doen om een veilige omgeving te creëren.”

Wat gaf uiteindelijk de doorslag voor u om voor AIR8 te kiezen?

“Air8 was voor ons de beste en eenvoudigste oplossing om te voldoen aan alle maatregelen en noden van dit moment.”

Waar in uw gelegenheid staan de luchtreinigers?

“Ons restaurant bestaat uit drie verschillende ruimtes. In elke ruimte staat een luchtreiniger en een CO2 meter.  Beiden zijn gekoppeld aan elkaar.”

Hoe zijn uw eerste ervaringen?

De luchtkwaliteitsmeters tonen aan, dat zelfs bij een vol restaurant de luchtkwaliteit perfect in orde blijft.

Heeft u al reacties van klanten gehad?

“Klanten vragen wat dit toestel is. Als ik de uitleg doe, zijn klanten zeker aangenaam verrast.”

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top