Koortsdetectie

Koortsdetectie

Door iedereen bij binnenkomst zonder oponthoud of ongemak te scannen op temperatuurverhoging kunt u mensen met koorts detecteren. Koorts is het eerst en het meest voorkomende verschijnsel bij corona-patiënten. Meer dan bij de gewone griep.

Daarom checkt u de temperatuur van uw gasten en medewerkers

Welke bedrijven passen koortsdetectie toe?

Daarom checkt u de temperatuur van uw gasten en medewerkers

Geadviseerd wordt om bij het toepassen van koortsdetectie het volgende in acht te nemen, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen of invoering van nieuwe wetgeving:

Werken met een groepsscanner met warmtebeeldcamera

Via dit stappenplan kunt u contactloos en zonder oponthoud bij passanten de lichaamstemperatuur meten en in geval van koortsdetectie de betreffende persoon met een gerust hart huiswaarts sturen.

Zo eenvoudig is het

Temperatuur meten

Door de lichaamstemperatuur te meten van iedereen die uw pand binnenkomt, is het mogelijk om mensen met koorts vroegtijdig te signaleren. Mensen met koorts horen niet op de werkvloer, ongeacht welke ziektekiemen ze onder de leden hebben. Hiermee voorkomt u dat andere mensen besmet worden. Zeker in het huidige Covid-19-tijdperk is dit van groot belang.

Er zijn diverse oplossingen beschikbaar van een individuele meting met een infrarood scanpistool tot groepsmeting met een warmtebeeldcamera tot wel 4.000 personen per uur.

Deze bedrijven werken aan een gezonde werkomgeving

Winkelwagen
Scroll to Top