AIR8 handleidingen

AIR8 handleiding

AIR8 mobiele luchtreinigers zijn plug & play apparaten die een lage investering en een minimum aan onderhoud vergen. Op deze pagina vind je de instructievideo’s en handleidingen.

AIR8 logo

HET ANTWOORD OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN VIND JE HIER:

Instructievideo's AIR8 260i, 280 en 1200i

Het ‘installeren’ van een AIR8 mobiele luchtreiniger is een fluitje van een cent. Onderstaande video’s van onze meest verkochte modellen laten zien waarom we met recht kunnen spreken van plug&play apparaten.

Instellen van de app

ZO EENVOUDIG VERVANG JE HET FILTERPAKKET

VOORFILTER ONDERHOUD

Portaal Check

Portaal Check biedt als AIR8-vertegenwoordiger in Nederland, België en Denemarken advies over de keuze en toepassing van de verschillende luchtreinigingsapparaten. Ook kunnen wij vooraf een luchtkwaliteitsmeting doen bij u op locatie, waarbij wij het gehalte aan fijnstof en toxische gassen bepalen. Indien uw wenst kunnen wij de apparatuur ook jaarlijks controleren en de filters vervangen. Wilt u hier meer informatie over hebben, neem dan contact op met onze adviseurs.

Cover Portaal Check Air8 folder

DOWNLOAD ONZE AIR8 BROCHURE

Wilt u alle informatie over mobiele luchtreinigers en de productgegevens van de diverse AIR8-modellen bijeen, met de mogelijkheid om deze naar collega’s te sturen of eventueel uit te printen? Dat kan met onze digitale brochure in PDF-vorm.

U kunt de AIR8-brochure hier als PDF downloaden

AIR8 luchtreiniging beslissingsmodel
AIR8 logo

Meer informatie over het Safe Air Space programma vindt u op de internationale website van AIR8. Daar vindt u ook voorbeelden van bedrijven die de luchtreinigers gebruiken, inclusief informatie over het aantal ruimtes en gekozen luchtreinigingscapaciteit.

Deze bedrijven werken aan een gezonde werkomgeving

Winkelwagen
Scroll to Top