Luchtreiniger voor
de horeca

In de horeca draait het om gastvrijheid en dat begint bij het creëren van de juiste sfeer. Onze mobiele luchtreiniger draagt daar aan bij met continu gezuiverde lucht.

Zuivere lucht voor een prettige ambiance

De atmosfeer is bedompt, fijne deeltjes van keukenactiviteiten vervuilen de lucht en bacteriën en virussen verspreiden zich eenvoudig via ademhalingsdruppels. Als gastvrij horecabedrijf wilt u ver wegblijven van een dergelijke ambiance.

De lucht in uw restaurant, bar, eettentje of koffiehuis is fris en voor 99,97 procent gezuiverd van fijnstof, ziektekiemen, pollen en schadelijke gassen. Daar zorgt de mobiele luchtreiniger van AIR8 voor. 

Het resultaat is een trouwe klantenkring en uitmuntende reviews. Dat is wat u verdiend met de aandacht die u heeft voor uw gasten.

AIR8 1200i pro in eetcafé
Afleveren luchtreiniger in de horeca

wij hebben ervaring in de horeca

Wij begrijpen de behoeften van de horeca en met onze AIR8 mobiele luchtreinigers hebben wij met succes een aantal bars en restaurants van schone lucht voorzien. We hebben uit de eerste hand ervaren welke impact onze producten hebben op deze bedrijf en hun klanttevredenheid.

Op deze pagina vertellen we wat onze luchtreinigers voor uw etablissement kunnen betekenen en hoe we onze diensten afstemmen op uw behoeften. Aan het einde zult u begrijpen waarom zoveel horeca-ondernemers onze luchtreinigers gebruiken en vertrouwen. 

En u leert hoe laagdrempelig het is om met mobiele luchtreinigers te starten.

ontworpen voor intensief horeca gebruik

Wat kan een AIR8 luchtreiniger doen voor uw restaurant of café?

Zorgen voor de gezondheid van uw werknemers en klanten

Tijdens de beginfase van de COVID-pandemie, toen er voortdurend nieuwe informatie over het virus naar buiten kwam, was een van de belangrijkste vragen die wetenschappers hadden, hoe succesvol gewone luchtfilters (zowel maskers als luchtreinigers) waren om dit virus in te dammen.

En hoewel we nu weten dat ze de verspreiding tot op zekere hoogte beperken, zijn ze grotendeels ineffectief vanwege de kleine omvang van het virus. Om kleine virussen en bacteriën aan te kunnen, heb je hoogwaardige, speciale filters nodig.

Dat is waar AIR8-producten van pas komen. Dankzij meerdere, moderne filterstappen, kunnen onze luchtreinigers 99,97% van de deeltjes uitfilteren die 0,1 micron of kleiner zijn (het COVID-19-virus is 0,1-0,2 micron).

Dit betekent dat u met onze luchtreinigers een nieuwe standaard van veiligheid en gezondheid kunt garanderen voor zowel uw medewerkers als klanten. Een gewone luchtreiniger zal lang niet zo effectief zijn.

Horeca verantwoord open
Horeca-ondernemer aan de kassa

Uitstekende productprijzen en een lease-optie

Het kopen van luchtreinigers voor uw hele restaurant of eetcafé kan een grote investering zijn. En grote investeringen in de horeca zijn zeker op dit moment niet het eerste waar je als uitbater aan denkt.

Hier bij Portaal Check hebben we geprobeerd deze zorgen op twee manieren aan te pakken:

Aantrekkelijke prijzen

We hebben veel marktonderzoek gedaan en hebben gekozen voor AIR8, omdat deze luchtreinigers tot de best geprijsde in de markt behoren. Goedkopere luchtreinigers van andere fabrikanten bieden meestal niet dezelfde functies en bescherming, en de luchtreinigers die dat wel doen, kosten meestal aanzienlijk meer dan onze apparatuur.

Als u echt het maximale uit uw geld wilt halen, zijn onze producten de juiste keuze.

Lease-optie

Sommige horeca-ondernemers willen de luchtreinigers misschien testen en hun effecten op de klanttevredenheid en gezondheid zien voordat ze besluiten erin te investeren. Andere restaurants hebben misschien alleen luchtreinigers nodig voor bepaalde evenementen, niet constant het hele jaar door.

Deze problemen zijn allemaal eenvoudig op te lossen met onze lease-optie. Elk bedrijf kan voor een bepaalde periode zoveel van onze luchtreinigers leasen als nodig is. Zo kunnen ondernemers inspelen op bepaalde evenementen of de luchtreinigers testen. Het is een prima optie als u zich niet direct wilt vastleggen.

Beoordeling van de luchtkwaliteit en installatie ter plaatse

Ons bedrijf kan een voorlopige beoordeling van de luchtkwaliteit uitvoeren om de kwaliteit van de binnenlucht echt te leren kennen, en op basis hiervan kunnen we ons aanbod aanpassen aan de behoeften van uw restaurant.

Iedereen die in de horeca werkt, weet hoeveel variatie er is, en iedereen die probeert een one-size-fits-all oplossing te vinden, zal falen.

Na de beoordeling van de luchtkwaliteit kan ons team ook de installatie ter plaatse uitvoeren om ervoor te zorgen dat de luchtreinigers werken op een manier die specifiek is afgestemd op uw bedrijf. Dit zorgt voor prestaties die u niet ziet bij andere luchtreinigers.

Winkelwagen
Scroll to Top