Wat voor vloer heb je?

Je denkt er misschien niet snel aan: maar het is best fijn als je stoel goed rolt. De keuze tussen harde en zachte wielen maakt hierin het verschil.

Harde wielen zijn ideaal voor tapijt, terwijl zachte wielen (minder lawaai, minder krassen) perfect zijn voor harde vloeren zoals laminaat en beton. Selecteer bij het bestellen van jouw bureaustoel dus de juiste wieltjes!

(Semi)-akoestische opzetwanden Still & Still’r stofgroep 1 sfeer-1

OOK HANDIG >>>

Met deze duurzame PET vloermat bescherm je je vloer tegen beschadigingen van de wielen van een bureaustoel.

Vloermatten actie

Stoelendansweken

Welkom bij de Stoelendansweken! Op zoek naar de perfecte bureaustoel tegen voordelige prijzen? Ontdek onze Stoelendansweken voor hoogwaardige bureaustoelen tegen onverslaanbare tarieven. Met een breed assortiment, deskundig advies en snelle levering bieden we de ideale oplossing voor jouw behoeften.
Ons assortiment omvat ergonomische en stijlvolle designstoelen, zodat er voor iedereen iets passends te vinden is. Laat ons ervaren team je begeleiden naar de ideale keuze voor langdurig comfort.

Geniet van een snelle levering, direct bij jou thuis of op kantoor, zodat je snel kunt profiteren van jouw nieuwe bureaustoel. Onze montageservice staat klaar om de stoel voor je in elkaar te zetten, zodat je direct kunt genieten van maximaal comfort.

En met onze garantie tot wel 10 jaar, kun je met een gerust hart genieten van langdurige ondersteuning en comfort. Mis deze kans niet om jouw werkplek te verbeteren tijdens onze Stoelendansweken. Ontdek de beste deals op bureaustoelen en shop online!

Winkelwagen
Scroll to Top