lithium-ion accuboxen

Portaal Check demonstreert lithium-ion accuboxen op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023

Op 7, 8 en 9 juni 2023 vindt de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Portaal Check zal ook aanwezig zijn. Zien we je daar?

Op de beurs zullen we de werking van de EproSafe lithium-ion accuboxen demonstreren. In deze brandwerende veiligheidsbox kun je op een veilige manier accu’s van bijvoorbeeld elektrisch犀利士
e fietsen opladen en bewaren.

Spontaan in brand

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een elektrische fiets. Toch weten veel mensen niet dat de lithium-ion accu van zo’n fiets veel gevaren met zich mee kan brengen, vooral als je de accu binnenshuis bewaart en oplaadt. In de afgelopen maanden zijn er diverse incidenten gemeld waarbij accu’s van elektrische fietsen (en smartphones) onverwacht vlam vatten of zelfs explodeerden. In sommige gevallen leidde dit tot brand en aanzienlijke schade. Met name op locaties waar veel elektrische fietsen bij elkaar staan, kan het risico op het escaleren van een calamiteit groot zijn.

Veilig opladen en bewaren

Met een lithium-ion accubox kun je de fietsaccu’s op een verantwoorde en veilige manier opladen en opslaan. Mocht er onverhoopt toch een accu in brand vliegen, dan zorgt de brandwerende veiligheidskast ervoor dat het vuur zich niet kan verspreiden. Op deze manier bied je een optimale beveiliging tegen mogelijke brandincidenten. Een compacte, unieke en veilige oplossing dus!

De EproSafe lithium-ion accuboxen zijn momenteel de enige betaalbare accuboxen op de markt. Bovendien worden de accuboxen snel geleverd.

Portaal Check

Portaal Check is aanbieder van kantoorartikelen en gespecialiseerd in producten voor een prettige werkomgeving. Je vindt ons bij standnummer 11.1.15C tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023 op 7, 8 en 9 juni 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Populair

Winkelwagen
Scroll to Top