Ziekteverzuim

Ziekteverzuim kost gemiddeld 250 euro per dag en brengt veel organisatorische uitdagingen met zich mee. Ziekteverzuim verlagen verdient dus ook een hoge prioriteit. Er zijn vele hulpmiddelen om deze uitdaging aan te gaan.

Meer bewegen

Fitnessapparatuur op de werkvloer heeft veel voordelen voor zowel medewerker als werkgever:

• Optimalisatie productiviteit, energie en alertheid
• Betere lichamelijke en mentale gezondheid
• Preventie ziekteverzuim

Frisse lucht

Door continu het CO2-gehalte in de lucht te meten, weet je wanneer het tijd is om frisse buitenlucht naar binnen te halen.
Maar met ons streven naar energiebesparing zijn werkruimtes vrijwel potdicht geworden.
In dit geval zijn mobiele luchtreinigers de meest effectieve methode om in de lucht zwevende ziektekiemen onschadelijk te maken.

Verspreiding voorkomen

Door de corona-pandemie is de aanschaf van zeepdispensers, mondkapjes (medisch & FFP2) en sneltesten in een stroomversnelling geraakt.

Voorkom verspreiding van ziektekiemen en houd besmet personeel van de werkvloer.

Veel goede gesprekken op Safety&Health@Work

De demonstratie met de lithium-ion-accukast, de presentatie van de AIR8 mobiele luchtreinigers en de winactie ‘Kraak de Kluis’ zijn aanleiding geweest tot vele goede gesprekken op Safety&Health@Work. De stand van Portaal Check op de vakbeurs voor veilig en gezond werken, die plaatsvond op 5 en 6 oktober in Rotterdam Ahoy, kreeg veel aandacht.

Patrick Leonardo Portaal Check Algemeen Directeur 2022

We stellen je graag voor aan onze nieuwe algemeen directeur

Graag stellen wij onze nieuwe algemeen directeur Patrick Leonardo aan je voor. Een man met passie voor de officemarkt, gezegend met veel energie, ideeën én – geheel in de filosofie van Portaal Check – een voorstander van persoonlijk contact met klanten.

Deze bedrijven werken aan een gezonde werkomgeving

Winkelwagen
nl_NLNederlands
Scroll naar top