Ziekteverzuim

Ziekteverzuim kost gemiddeld 250 euro per dag en brengt veel organisatorische uitdagingen met zich mee. Ziekteverzuim verlagen verdient dus ook een hoge prioriteit. Er zijn vele hulpmiddelen om deze uitdaging aan te gaan.

Meer bewegen

Fitnessapparatuur op de werkvloer heeft veel voordelen voor zowel medewerker als werkgever:

• Optimalisatie productiviteit, energie en alertheid
• Betere lichamelijke en mentale gezondheid
• Preventie ziekteverzuim

Frisse lucht

Door continu het CO2-gehalte in de lucht te meten, weet je wanneer het tijd is om frisse buitenlucht naar binnen te halen.
Maar met ons streven naar energiebesparing zijn werkruimtes vrijwel potdicht geworden.
In dit geval zijn mobiele luchtreinigers de meest effectieve methode om in de lucht zwevende ziektekiemen onschadelijk te maken.

Verspreiding voorkomen

Door de corona-pandemie is de aanschaf van zeepdispensers, mondkapjes (medisch & FFP2) en sneltesten in een stroomversnelling geraakt.

Voorkom verspreiding van ziektekiemen en houd besmet personeel van de werkvloer.

Infrarood verwarming sfeer

Wat is infraroodverwarming? Wat je moet weten

Infraroodverwarming, een bijzonder populaire verwarmingsmethode, maakt gebruik van elektromagnetische straling om warmte direct over te brengen naar objecten en oppervlakken, zonder daarbij de omringende lucht te verwarmen. Hierdoor is het uitstekend geschikt voor snelle opwarming op momenten dat de kou je parten speelt. Maar wat houdt deze technologie nu precies in? Hier volgt een uitgebreide uitleg.

vakbeurs facilitair

Terugblik op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023

Vorige week stonden we drie dagen met onze unieke lithium-ion accuboxen op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Op de beurs hebben we onwijs veel mooie connecties gemaakt en interessante gesprekken gevoerd. Daarnaast hebben we menig bezoeker bewust gemaakt van de gevaren die een lithium-ion accu met zich meebrengt. Ze waren dan ook erg onder de indruk van de lithium-ion accuboxen en de innovatieve oplossing die ze bieden op het gebied van veiligheid.

fgvnoviteitenprijs

Wij zijn genomineerd voor de FGNoviteitenprijs!

Tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 7, 8 en 9 juni 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt op woensdag 7 juni om 11.30 uur voor de twaalfde keer de FGNoviteitenprijs uitgereikt. Deze prijs zal gaan naar de standhouder met de meest innovatieve oplossing in de sectoren facilitair management en gebouwbeheer. Wij zijn één van de genomineerden met onze unieke lithium-ion accuboxen, waar we trots op zijn!

Deze bedrijven werken aan een gezonde werkomgeving

Winkelwagen
Scroll to Top